Το ποσό των €2,2 εκατ. ζητά η Gordian Holdings από ενδιαφερόμενους επενδυτές για γνωστό κτήριο στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας. Το ακίνητο είναι κτήριο μεικτής χρήσης, γνωστό ως «Ελένιος Στοά», στη συνοικία Τρυπιώτη, Δήμος Λευκωσίας. Βρίσκεται στους πεζόδρομους Λήδρας και Ονασαγόρου, σε απόσταση 100 μέτρων από την ανακαινισμένη πλατεία Ελευθερίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μοντέρνο διώροφο εμπορικό κτήριο κοντά στο νέο ΓΣΠ πωλεί η AstroBank

Το κτήριο έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 1,322 τ.μ. και αποτελείται από 7 καταστήματα στο ισόγειο που έχουν ενοποιηθεί σε 3 (το ένα ενοικιάζεται ως κατάστημα σουβενίρ), 21 διαμερίσματα (13 στούντιο, 6 δύο υπνοδωματίων και 2 τριών υπνοδωματίων) και roof garden 366 τ.μ.

Το κτήριο διαθέτει και υπόγειο με εμβαδόν 224 τ.μ., ενώ είναι κτισμένο σε τεμάχιο με εμβαδόν 366 τ.μ.

Με βάση την περιγραφή του από την Gordian Holdings, αποτελεί επενδυτική ευκαιρία για boutique ξενοδοχείο στο πιο ζωντανό σημείο της παλιάς πόλης, ή φοιτητικές εστίες, βάσει των σχετικών πολεοδομικών αδειών.

Το κτήριο ανεγέρθηκε το 1955, βρίσκεται σε εμπορική και πολεοδομική ζώνη και η ενεργειακή του κλάση είναι στην κατηγορία Η. Έχει συντελεστή δόμησης 180% και κάλυψης 70%, κάτι το οποίο επιτρέπει την ανέγερση κτηρίου με μέγιστο ύψος τα 11,5 μέτρα.