Συνεχίζονται οι προσπάθειες της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου για την προώθηση της επαρχίας ως τουριστικό προορισμό με σκοπό την προσέλκυση και ντόπιων επισκεπτών.

Μετά την παγκύπρια εκστρατεία για τις πασχαλινές διακοπές και μέσα στα πλαίσια των ενεργειών προβολής για προσέλκυση εσωτερικού τουρισμού, ο εν λόγω φορέας έλαβε μέρος στην Τουριστική Έκθεση Κύπρου που ολοκληρώθηκε χθες στις εγκαταστάσεις της Κρατικής Έκθεσης στην Λευκωσία.

Η Πάφος στοχεύει με τις παράλληλες προσπάθειες των επαγγελματιών του τουρισμού και του υφυπουργείου Τουρισμού να συνεχίσει να βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των μονίμων κατοίκων Κύπρου για διακοπές εντός του νησιού, αναφέρει ανακοίνωση της ΕΤΑΠ, καλώντας και φέτος όλους τους κατοίκους Κύπρου να παραθερίσουν εντός του νησιού, να επισκεφθούν την κοσμοπολίτικη Πάφο, την πανέμορφη ύπαιθρο, τον Ακάμα και τα χωριά Λαόνας, την πανέμορφη ακτογραμμή από την Πέγεια, Νέο Xωριό, Λατσί, Αργάκα, Πωμό μέχρι και τον Πύργο Τυλληρίας. Να δουν τις διάφορες κοινότητες, να ζήσουν στην Πάφο μαγευτικές στιγμές, να εξερευνήσουν την απαράμιλλη ομορφιά της φύσης, να κολυμπήσουν στις πεντακάθαρες θάλασσες και να χαρούν την κάθε φιλόξενη γωνιά της επαρχίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξυπνούν θύμισες της καλοκαιρινής περιόδου αιχμής στην Πάφο

Παράλληλα η ΕΤΑΠ Πάφου μέσα από αυτή την συμμετοχή είχε την ευκαιρία να προωθήσει την κατάκτηση του τίτλου της Πάφου, ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Έξυπνου Τουρισμού 2023 και τον ευρωπαϊκό αυτό θεσμό γενικότερα.