Ο Μίκαελ Σουμάχερ τιμήθηκε αυτή την εβδομάδα σε μια  τελετή απονομής βραβείων στη Γερμανία, έχοντας περάσει πια περισσότερα από εννέα χρόνια μετά το ατύχημα στο σκι που του προκάλεσε τους τραυματισμούς που του άλλαξαν τη ζωή.

Η θρυλική καριέρα στην Formula 1 του Μίκαελ Σουμάχερ τιμήθηκε σε μία τελετή με έντονα συγκινησιακό χαρακτήρα στην Γερμανία.

Ο Σουμάχερ, 53 χρόνων σήμερα, δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, μετά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στην Γκρενόμπλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο «σφυρί» και το ιδιωτικό τζετ του Σουμάχερ

Ωστόσο την Τετάρτη, η οικογένεια του παρευρέθει σε μία αφιερωματική βραδιά όπου ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βραβεύτηκε. Στην τελετή έδωσαν το «παρών» η γυναίκα του Σουμάχερ, Κορίνα, με την κόρη του, Τζίνα. Ο γιος του, που είναι οδηγός της Formula 1, έλειπε από την τελετή επειδή υπήρξε αδιάθετος. 

 

 

 

Η Κορίνα δάκρυσε καθώς ο σύζυγός της καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους. Επίσης στο πλευρό της ήταν ο πρώην πρόεδρος της FIA και επικεφαλής της Ferrari, Ζαν Τοντ.

Μετά την τελετή, ο Tοντ, έγραψε στο Twitter: «Μια συναισθηματική τελετή στην Κολωνία για να τιμήσει την εξαιρετική καριέρα του Μίκαελ Σουμάχερ αλλά και το φιλανθρωπικό έργο της οικογένειας του, της Κορίνα, της Τζίνα, του Μικ και του Χένρικ. Γνώρισα τον Μίκαελ πριν από 30 χρόνια, με τη Ferrari, ζώντας το πάθος του και φέρνοντας χαρά σε εκατομμύρια από εμάς!».

In.gr