Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της Αστυνομίας Λεμεσού μαζί με ΟΠΕ και ΤΑΕ Λεμεσού, σε οικία 35χρονου στον Άγιο Αντώνιο, στην οποία εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα διάφορων υλικών τα οποία μεταφέρθηκε με δύο φορτηγά και ένα διπλοκάμπινο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τον Δήλωση Βοηθού Εκπροσώπου Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνο Βασιλείου, κατά την έρευνα που έγινε παρουσία του ιδιοκτήτη της οικίας, ανευρέθηκε μεγάλη ποσότητα ηλεκτρικά εργαλεία, ηλεκτρογεννήτριες, θερμοσυσσωρευτές, μπανιέρες, κομπρεσόρους, δέντροκοπτικές, σμυρίλια και άλλα καθώς επίσης και ποσότητα ναρκωτικών. Συγκεκριμένα 7 γρ. crystal και 1,5 κάνναβης. Ο ύποπτος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής περιουσίας και παράνομης κατοχής ναρκωτικών και οδηγήθηκε στο ΤΑΕ για ανάκριση μαζί με άλλα τέσσερα πρόσωπα που βρίσκονταν στο σημείο που διενεργήθηκε η έρευνα. 

Ανακρινόμενος ο ύποπτος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς το νόμιμο της κατοχής του και έδωσε κάποιες ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται. Πιθανόν να πρόκειται για κλοπιμαία περιουσία. Η Αστυνομία καλεί το κοινό να πάνε στην Αστυνομία, να επιθεωρήσουν τα ανευρεθέντα για να διαπιστωθεί κατά πόσο πρόκειται για κλοπιμαία περιουσία. 

Να σημειωθεί ότι τα κατασχεθέντα υλικά μεταφέρθηκαν με δύο φορτηγά και ένα διπλοκάμπινο αυτοκίνητο.