Στην τελευταία εβδομάδα, εισέρχεται αισίως ο ιδιαίτερα επιτυχημένος διαγωνισμός «Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ» ο οποίος έδωσε σε χιλιάδες αναγνώστες την δυνατότητα να διεκδικήσουν πακέτα διακοπών σε πολυτελή ξενοδοχεία σε ολόκληρη την Κύπρο συνολικής αξίας €250.000!

Βρείτε την Κυριακή 6/09 στο εξώφυλλο του DOWNTOWN τον προσωπικό σας τυχερό αριθμό και διεκδικήστε ένα από τα 14 πακέτα διακοπών αυτής της εβδομάδας.

Συνολικά 140 τυχεροί αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν διαμονή σε οικογενειακό δωμάτιο 4 ατόμων με πρόγευμα, για μία εβδομάδα (6 βράδια) σε πολυτελή ξενοδοχεία σε όλη την Κύπρο!

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν τα εξής κορυφαία ξενοδοχεία σε όλη την Κύπρο: Annabelle (Πάφος), Almyra (Πάφος), Adams Beach Hotel (Αγία Νάπα), Parklane a Luxury Collection Resort & Spa (Λεμεσός), Louis Nausicaa Beach (Πρωταράς), St. Elias Resort & Waterpark (Πρωταράς), Radisson Blu Larnaca (Λάρνακα), The Quality Lodge Hotel, Best Western Premier Collection by Best Western. (Λάρνακα) και The Forest Park (Πλάτρες).

 
ANNABELLE
 
Μέλος των Preferred Hotels & Resorts, με διαχρονική ποιότητα, κλάση και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, το Annabelle είναι ένας τόσο κομψός προορισμός, ιδανικός για οικογένειες αλλά και ζευγάρια. Με αυθεντική ομορφιά και φινέτσα, το Annabelle αποτελεί κατάλυμα 5 αστέρων το οποίο άνοιξε το 1985, και ανακαινίστηκε το 2012 και 2018, υπό την επίβλεψη της κορυφαίας σχεδιάστριας, Joëlle Pléot η οποία συνεργάζεται με τον Όμιλο Thanos Hotels επί σειρά ετών, περιλαμβάνοντάς την προσθήκη αρκετών νέων χώρων που χαρίζουν μια μοντέρνα πινελιά στη διαχρονικότητα και την κλασσική γραμμή του Annabelle.
 
ALMYRA
 

To ξενοδοχείο Almyra δίνει μια ανάσα φρέσκου αέρα σε όποιον αναζητά διακοπές έξω από τα συνηθισμένα: ένα άνετο-κομψό ντιζάιν ξενοδοχείο, αρωματισμένο με ηρεμία και γαλήνη, σαν μια βουτιά σ’ έναν επίγειο παράδεισο…
Με μία μινιμάλ αλλά δυναμική προσέγγιση στην πολυτέλεια, απευθύνεται σε ζευγάρια και οικογένειες που αγαπούν τη χαλάρωση αλλά και τη διασκέδαση. Το ιδανικό καταφύγιο για οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Η εμπειρία της διαμονής στο Almyra κρύβει πρωτότυπες εκπλήξεις και συνδυάζει τη σύγχρονη μεσογειακή ζωή και τις ξέγνοιαστες διακοπές: ένα μέρος για να απολαύσετε κάθε στιγμή και να χορέψετε στο ρυθμό που εσείς θα επιλέξετε.

ADAMS BEACH

Το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο Adams Beach, 5 αστέρων, είναι στρατηγικά τοποθετημένο και βρίσκεται στον κόλπο Nissi, στην κοσμοπολίτικη Αγία Νάπα.
Ως ένα από τα πιο μεγάλα και πολυτελή ξενοδοχεία του νησιού, το ξενοδοχείο Adams Beach προσφέρει μια τεράστια γκάμα υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων, βέλτιστων υπηρεσιών και κορυφαίας ποιότητας εξυπηρέτησης πελατών.
Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν μια σειρά από εξαιρετικά εστιατόρια όπως το Glasshouse Lounge Restaurant (1ο στην κατάταξη καλύτερων εστιατορίων στην Αγία Νάπα, στο Trip Advisor), μία από τις πιο μεγάλες αίθουσες συνεδρίων στη Κύπρο με χωρητικότητα 950 ατόμων, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες και πολλά άλλα.

PARKLANE A LUXURY COLLECTION RESORT & SPA

Ζήστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa. Το ξενοδοχείο  βρίσκεται στην ανατολική Λεμεσό με απέραντη θέα την Μεσόγειο Θάλασσα και με μια αμμώδη παραλία μήκους 300 μέτρων. Διαθέτει 222 υπέροχα δωμάτια και 52 πολυτελείς σουίτες, ένα υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο «Diamond Ballroom». Εστιατόρια και Μπαρ  για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία καθώς επίσης το Kalloni Spa συνολικής έκτασης 3,000 τ.μ., με  14 δωμάτια θεραπείας, και με 5 πισίνες θαλασσοθεραπείας

 
LOUIS NAUSICAA BEACH

Το ξενοδοχείο Nausicaa Beach, στον Πρωταρά, υποδέχεται όλους όσους ψάχνουν ποιοτική φιλοξενία στην πιο προνομιακή περιοχή. Το περιβάλλον του ξενοδοχείου που περιστοιχίζεται από μεγάλη έκταση κήπων και με άμεση πρόσβαση στα κρυστάλλινα νερά του Πρωταρά, την παραλία Fig Tree Bay και τον παραλιακό πεζόδρομο, εγγυάται το πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι.
 
ST. ELIAS RESORT & WATERPARK

Το Louis St. Elias Resort & Waterpark στον Πρωταρά, ένα θέρετρο άνω των 40 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ειδυλλιακή τοποθεσία, σε ένα καταπράσινο λόφο με θέα τον κόλπο του Πρωταρά και είναι τοποθετημένο ακριβώς δίπλα από το Παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία.

RADISSON BLU HOTEL, Larnaca

Το Radisson Blu Hotel Larnaca είναι μια 16ώροφη υπερπολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή του Λιμανιού, που αποτελείται από 106 δωμάτια, τα μεγαλύτερα σε μέγεθος δωμάτια στην Κύπρο και 52 σουίτες.
Έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρηματιών και των ταξιδιωτών αναψυχής και ήρθε για να φέρει ένα νέο πιο μοντέρνο και σύγχρονο αέρα στο χώρο της Φιλοξενίας της Λάρνακας.

 

The Quality Lodge Hotel, Best Western Premier Collection By BEST WESTERN

Το  The Quality Lodge Hotel, Best Western Premier Collection By BEST WESTERN βρίσκεται στο δρόμο Δεκέλειας μια περιοχή με ολόχρονο τουρισμό και διαθέτει 162 κλίνες. Το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Το έργο στεγάστηκε σε ένα τετραώροφο κτίριο που ανακαινίστηκε πλήρως. Περιλαμβάνει 21 σουίτες δύο υπνοδωματίων, 5 διπλές queen σουίτες, γυμναστήριο, πισίνα, roof garden, παιδότοπο και εστιατόριο στο ισόγειο.

FOREST PARK

 

Το ξενοδοχείο Forest Park βρίσκεται στο χωριό Πλάτρες στις πλαγιές ενός πευκοδάσους στα βουνά του Τροόδους και θεωρείται ένα από το παλαιότερα ξενοδοχεία της Κύπρου εν λειτουργία εάν όχι και το παλαιότερο.
Η ιδανική τοποθεσία, η άπλετη φιλοξενία και η άριστη ποιότητα το καθιστούν την πιο προσιτή σχέση ποιότητας-τιμής διαμονής στις Πλάτρες.

 

Όλες οι κινήσεις που γίνονται έχουν σκοπό να ενισχύσουν τον εγχώριο τουρισμό καθώς οι αφίξεις των ξένων τουριστών θα είναι περιορισμένες. Μόνο το 30% των 4 εκατομμυρίων τουριστών, που ήρθαν πέρσι στην Κύπρο, έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει φέτος η Κύπρος, δήλωσε προ ημερών ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, ο οποίος είπε πως αναμφίβολα η φετινή χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη για τον κυπριακό τουρισμό και κριτήριο για όλα θα είναι τα επιδημιολογικά δεδομένα τόσο της Κύπρου, όσο και των χωρών που αναμένονται τουρίστες.
 
 

 

Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις στο philenews.com/competition