Διακόσια νέα αγροτικά τεμάχια, αυτή τη φορά σε κοινότητες της επαρχίας Λευκωσίας, διαθέτει προς πώληση η Altamira. Τα τεμάχια είναι για όλα τα πορτοφόλια και οι τιμές ξεκινούν από €950 και φθάνουν μέχρι τις €194.000. Πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλης κλίμακας εκστρατεία για πώληση αγροτεμαχίων που προωθεί η εταιρεία, ενδεικτικό της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει για καλλιεργήσιμη γη και περιβόλια σε προσιτές τιμές.
 
Η προηγούμενη εκστρατεία αφορούσε την πώληση τεμαχίων σε περιοχές της υπαίθρου της επαρχίας Πάφου.
Στην περίπτωση της Λευκωσίας τα περισσότερα χωράφια προς πώληση είναι στις εξής κοινότητες: Κλήρου, Ακάκι, Αστρομερίτη, Μένοικο, Παλιομέτοχο, Γούρρι, Λυθροδόντα, Καλοπαναγιώτη, Εργάτες, Πέρα και Ψημολόφου. Ο ολοκληρωμένος κατάλογος των νέων ακινήτων προς πώληση είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα της Altamira www.altamirarealestate.com.cy. 
 
 
 
Ευκαιρίες σε πολύ χαμηλές τιμές εντοπίζονται στο Παλαιχώρι όπου δύο χωράφια με επιφάνεια 576 τ.μ. και 734 τ.μ. διατίθενται προς πώληση με ενδεικτική τιμή €950 και €1.000 αντίστοιχα. Την ίδια ώρα, με ενδεικτική τιμή €1.500 διατίθεται χωράφι στον Καλοπαναγιώτη, με επιφάνεια 307 τ.μ.  Άλλες περιοχές όπου διατίθενται αγροτικά τεμάχια σε χαμηλές τιμές είναι η Κοκκινοτριμιθιά και τα Πέρα. Πρόκειται για χωράφια με ενδεικτική τιμή πώλησης €22.000 και €26.000 αντίστοιχα. Ειδικότερα, το τεμάχιο στην Κοκκινοτριμιθιά έχει εμβαδόν 1.490 τ.μ., ορθογώνιο σχήμα και ομαλή μορφολογία εδάφους, εφάπτεται δημόσιου δρόμου κατά μήκος του νότιου του συνόρου και βρίσκεται περίπου 2,3 χλμ. βορειοδυτικά του κέντρου του χωριού. Το τεμάχιο στα Πέρα με εμβαδόν 2,165 τ.μ., διαθέτει κανονικό σχήμα με ομαλή επιφάνεια και εφάπτεται εγγεγραμμένου δρόμου στο νότιο του σύνορο με πρόσωπο περί τα 43 τ.μ.
Παράλληλα, σημαντικός αριθμός ευκαιριών εντοπίζεται για υποψήφιους αγοραστές με πιο γερά πορτοφόλια. Συγκεκριμένα, περιβόλι στην κοινότητα Φικάρδου, με συνολικό εμβαδό 7,879 τ.μ. διατίθεται προς πώληση με ενδεικτική τιμή πώλησης €77.000. Εντός του περιβολιού υπάρχει μικρή κατοικία με εμβαδόν 50 τ.μ. ενώ πρόσβαση επιτυγχάνεται από εγγεγραμμένο δημόσιο δρόμο.
Επιπρόσθετα, με εμβαδόν 12.933 τ.μ. και με ενδεικτική τιμή πώλησης €194.000, διατίθεται χωράφι στην Πάνω Δευτερά. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 1,3 χλμ νοτιοανατολικά από το παραδοσιακό κέντρο του χωριού. Το κτήμα έχει ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη, ομαλή επιφάνεια εδάφους. Η πρόσβαση στο χωράφι επιτυγχάνεται μέσω δικαιώματος διαβάσεως/χωματόδρομος ενώ απέχει 280 μέτρα από εγγεγραμμένο ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Αξίζει να σημειωθεί πως στην ιστοσελίδα της Altamira, αναγράφεται η ενδεικτική τιμή πώλησης βάσει της οποίας οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να υποβάλουν την προσφορά τους. Ως εκ τούτου, οι οικονομικές προσφορές που μπορούν να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους αγοραστές δύναται να είναι χαμηλότερες από την ενδεικτική τιμή, ωστόσο, η προσφορά κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.