Στο προτελευταίο Follow αυτής της σεζόν που προβάλλεται την ερχόμενη Κυριακή από τον ΑΝΤ1, καλεσμένος είναι ο Τάκης Ζαχαράτος. Πέρα από ένας δυνατός σόουμαν, είναι –όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου της εκπομπής– ένας ευγενέστατος τύπος που δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για όλα, να γελάσει με την ψυχή του, να συγκινηθεί. Μπορεί στη σκηνή να αλλάζει πρόσωπα και φωνές σε δευτερόλεπτα, αλλά μέσα από την ανθρώπινη κουβέντα με την Αφροδίτη Γεωργίου, παρουσιάζεται ο αληθινός Τάκης.

Το τηλεπαιχνίδι ROUK ZOUK, κάνει πρεμιέρα στον ANT1, την ερχόμενη Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 19.30 και θα προβάλλεται κάθε μέρα την ίδια ώρα, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια. Μετά από σχεδόν 20 χρόνια, το τηλεπαιχνίδι επιστρέφει ανανεωμένο και με καινούρια στοιχεία. Το κάθε επεισόδιο αποτελείται από 3 γύρους και συμμετέχουν 3 ομάδες των 5 ατόμων. Η ομάδα που φτάνει στον τελικό γύρο συνεχίζει και στο επόμενο επεισόδιο. Στον 1ο γύρο του παιχνιδιού διαγωνίζονται οι 2 πρώτες ομάδες στο ROUK ZOUK Classic και στη ROUK ZOUK παντομίμα. Η νικητήρια ομάδα του 1ου γύρου περνάει στον 2ο, όπου συναντάει την 3η ομάδα, νικήτρια του προηγούμενου επεισοδίου.

Απόψε στις 22.30 η Κατερίνα Λάσπα συναντά την Άση Μπήλιου στην έκτη εκπομπή του «RealtaLK» στο NovalifεHD. Η γνωστή αστρολόγος κάνει πολύ ενδιαφέρουσες προβλέψεις, αλλά και χρήσιμες επισημάνσεις για το 2ο εξάμηνο του 2017. Επίσης μιλά για την πολυκύμαντη περιπέτεια της ζωής της, την περίοδο που ήταν πανκ, τη λατρεία για τους θετούς γονείς της, τον άνθρωπο της καρδιάς της, τους τηλεοπτικούς αστέρες, τους σύγχρονους πολιτικούς και το μέλλον της Ελλάδας.