Η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ, κατατάχθηκε ως ένας από τους καλύτερους χώρους εργασίας το έτος 2022 στην Ευρώπη (150 Europe’s Best Workplaces™ 2022) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το Great Place to Work® σε συνεργασία με το The Economist Group.

Αυτή η εξαιρετική αναγνώριση πιστοποιεί την εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ ως ένα από τους καλύτερους χώρους εργασίας στην Ευρώπη. Η διάκριση αυτή, αναγνωρίζει τη σκληρή δουλειά της εταιρείας για να επιτύχει ένα ομαδικό πνεύμα και μια θετική κουλτούρα στην εταιρεία.

Η Βάσσος Ηλιάδης Λτδ υιοθετεί μια σειρά από ανθρωποκεντρικές δράσεις που προάγουν την συνεργασία και τον αμοιβαίο σεβασμό. Δίδεται ιδιαίτερη σημασία στην ισορροπία της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και θέτοντας σε πρώτο πλάνο την υγεία και ευεξία των και ανθρώπων υλοποιούνται καινοτόμες πρακτικές και δράσεις με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των εργαζομένων.

Η Doreen Demirdjian, HR Manager της εταιρείας Βάσσος Ηλιάδης Λτδ, δήλωσε «Η διάκριση του Europe’s Best Workplaces List οφείλεται στους εργαζομένους της εταιρείας μας, που με την αφοσίωση και το πάθος τους είναι ο πιο ισχυρός λόγος για την επιτυχία της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συναδέλφους μας για την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση τους προς την εταιρεία.»  

Σε δήλωσή του, σχετικά με την επιτυχία της Vassos Eliades Ltd, ο Κυριάκος Ιακωβίδης, Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® Cyprus δήλωσε: «Ήταν μεγάλη η χαρά μας να χειροκροτήσουμε την VE για την διάκριση της στη λίστα Europe 2022 Best Workplaces. Μια οικογενειακή επιχείρηση που συνεχώς εκσυγχρονίζεται και εξελίσσεται. Στα επιτεύγματα της η επιτυχία της να δημιουργήσει ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον».     

Η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ ιδρύθηκε το 1933 και σήμερα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες στην Κύπρο. Η εταιρεία ασχολείται με την εισαγωγή, πώληση και διανομή προϊόντων σε όλα τα κανάλια εμπορίου της αγοράς. Η γκάμα προϊόντων που διανέμει είναι μεγάλη, και συμπεριλαμβάνει τρόφιμα, αλκοολούχα ποτά, καταναλωτικά προϊόντα, ρολόγια πολυτελείας, κοσμήματα και άλλα, όπως εξοπλισμό γυμναστικής.

Εάν επιθυμείτε να γίνεται μέλος της ομάδας μας, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στο [email protected].