Ένα Βούλγαρο, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, συνέλαβε το βράδυ της Κυριακής η Αστυνομία στην Πάφο σχετικά με καταγγελία που είχε γίνει λίφα λεπτά προηγουμένως από ιδιοκτήτρια κατοικίας ότι άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της και έκλεψαν χρήματα και άλλα αγαθά μεγάλης αξίας.

Πρόκειται για 24χρονο ο οποίος εντοπίστηκε από περίπολο σε περιοχή της Γεροσκήπου να κινείται με τρόπο που προκάλεσε υποψίες στους αστυνομικούς. Αφού ακινητοποιήθηκε ερευνήθηκε από τους αστυνομικούς και στην κατοχή του εντοπίστηκε χρηματικό ποσό πέραν των δύο χιλιάδων ευρώ, μια γυναικεία τσάντα, ένα ρολόι, καθώς και ποσότητα εννέα γραμμαρίων κάνναβης.

Τα ανευρεθέντα αγαθά αναγνώρισε ως μέρος των κλαπέντων από την οικία της η παραπονούμενη, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν στην ευρύτερη περιοχή εντοπίστηκαν άλλες τρεις χιλιάδες ευρώ, δυο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και  ένα tablet, τα οποία επίσης αναγνωρίσθηκαν από την ιδιοκτήτρια της κατοικίας ως δικά της.

Ο Βούλγαρος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν ενέχεται και σε άλλες παρόμοιες ενέργειες.