Θλίψη και αναπάντητα γιατί σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 19χρονου Σωτήρη Τουμάζου από το Κολόσσι, ο οποίος έσβησε στην άσφαλτο το βράδυ της Κυριακής 8 Μαΐου, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού λίγο πριν από την έξοδο του Γενικού Νοσοκομείου. Ο άτυχος νέος μετέφερνε τη 16χρονη φίλη του στην κατοικία της στην περιοχή των Κ. Πολεμιδιών, ωστόσο, το νήμα της ζωής του κόπηκε άδοξα κατά τη διαδρομή.

Για την ώρα, η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνές της με σκοπό να διαλευκανθούν τα αίτια που οδήγησαν στη νέα τραγωδία. Μοναδικός μάρτυρας μέχρι στιγμής, παραμένει η 16χρονη συνοδηγός με την κατάθεσή της να κρίνεται σημαντική καθώς θα ρίξει φως στις συνθήκες του φοβερού θανατηφόρου. Την ίδια ώρα, αναζητούνται και μαρτυρίες από διερχόμενους οδηγούς.

Το μοιραίο σημειώθηκε γύρω στις 21:40 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 19χρονος απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο παρεξέκλινε προς τα αριστερά, χτύπησε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και αφού το όχημα ανατράπηκε, στη συνέχεια χτύπησε διαδοχικά στο δεξί κιγκλίδωμα και κατέληξε στη μέση του δρόμου. Από τις εξετάσεις της Τροχαίας στη σκηνή διαπιστώθηκε πως το μικρό σαλούν όχημα, αφού ανατράπηκε, διένυσε 130 μέτρα από το αρχικό σημείο σύγκρουσης, μέχρι να ακινητοποιηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θανατηφόρο με θύμα 19χρονο – Μοιραία βόλτα με τη φίλη του (εικόνες)

Ο άτυχος Σωτήρης, δυστυχώς, βρήκε ακαριαίο θάνατο ενώ η 16χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του «Φ», η 16χρονη έλαβε εξιτήριο χθες Δευτέρα, ενώ φέρει κάταγμα ρινικού οστού και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή του θανατηφόρου, ο υπεύθυνος της Τροχαίας, Μάριος Χαραλάμπους, ανέφερε πως κατά την άφιξη της Πυροσβεστικής και τον απεγκλωβισμό του 19χρονου, ο τελευταίος φαίνεται να μην ήταν προσδεδεμένος με ζώνη ασφαλείας.

Η Τροχαία Λεμεσού απευθύνει έκκληση προς το κοινό εάν γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με το θανατηφόρο, να επικοινωνήσει με την Τροχαία ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό. Να σημειωθεί πως στην επαρχία Λεμεσού από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα, έχουν καταγραφεί 7 θανατηφόρες τροχαίες οδικές συγκρούσεις με 9 νεκρούς, συμπεριλαμβανομένου και του θανατηφόρου που σημειώθηκε στο Παραμάλι, το οποίο εμπίπτει στη δικαιοδοσία των βρετανικών Βάσεων.