Με δικαστικά διατάγματα που εκδόθηκαν χθες και προχθές από Δικαστές του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, η Αστυνομία προχωρεί στην αναστολή λειτουργίας του οικήματος του Συνδέσμου του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Απόλλων «Λαϊκά» καθώς και του Συνδέσμου Φιλάθλων της ΑΕΛ στον Εναέριο, αφού ουδένα από αυτά διαθέτει άδεια λειτουργίας βάσει του Περί Κέντρων Αναψυχής Νόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε δίκη οι συλληφθέντες για τα επεισόδια μετά το λεμεσιανό ντέρμπι

Αρχικά, την Τρίτη το Επαρχιακό Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα αναστολής λειτουργίας βάζοντας λουκέτο στον Σύνδεσμο Φιλάθλων του Απόλλωνα στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου μετά από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και τα όσα αποτρόπαια σημειώθηκαν στην περιοχή. Χθες, άλλος δικαστής κατόπιν αιτήματος και πάλι της Αστυνομίας, εξέδωσε διάταγμα αναστολής λειτουργίας του Συνδέσμου Φιλάθλων της ΑΕΛ στον Εναέριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακόμη 4 εντάλματα για τα επεισόδια μετά το ντέρμπι στη Λεμεσό

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», τα συγκεκριμένα διατάγματα αναστολής λειτουργίας αφού επιδοθούν, ισχύουν μέχρι την εκδίκαση των υποθέσεων που εκκρεμούν στο δικαστήριο και είναι ορισμένες στις 3 Νοεμβρίου. Αφορούν τη λειτουργία των υποστατικών χωρίς άδεια, τόσο της ΑΕΛ όσο και του Απόλλωνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο κελί δύο άτομα για επίθεση σε βάρος οπαδών της ΑΕΛ

Παράλληλα, μετά από αίτημα του Αστυνομικού Σταθμού Πολεμιδιών, εκκρεμεί διαδικασία ενώπιον Δικαστηρίου για αναστολή λειτουργίας και του δεύτερου Συνδέσμου του Απόλλωνα στον Ύψωνα «Δυτικά Προάστια». Η απόφαση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα. Να σημειωθεί πως και τα τρία οικήματα, εξετάζονται από διαφορετικούς Δικαστές του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.