Χρήματα, κουπόνια για τρόφιμα, ρούχα και παιγνίδια προσέφεραν Αθηενίτες στην οικογένεια δημότη που έχασε τη ζωή του την περασμένη εβδομάδα σε εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αθηένου αναφέρεται ότι πολλοί δημότες βοήθησαν ποικιλοτρόπως οικογένεια κατοίκου Αθηένου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα την περασμένη εβδομάδα στη Λεμεσό, καταλείποντας σύζυγο και τρία ανήλικα παιδιά, ενώ προσφέρθηκαν ρούχα, παιγνίδια αλλά και κουπόνια για τρόφιμα».

Ο Δήμαρχος Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς συναντήθηκε με τη σύζυγο του εκλιπόντα την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, της εξέφρασε τα συλλυπητήρια των δημοτών, της παρέδωσε επιταγή ύψους 500 ευρώ από την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου και ανέφερε πως «ο Δήμος και όλη η Αθηένου θα είναι δίπλα στην ίδια και στα ορφανά της, για να τους συμπαρασταθούν».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ανώνυμος Αθηενίτης προσέφερε κάρτες με κουπόνια τροφίμων  συνολικού ύψους δύο χιλιάδων ευρώ, για να δοθούν σε οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη συμπεριλαμβανομένης και της οικογένειας του εκλιπόντα.

Πηγή: ΚΥΠΕ