Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας προς εντοπισμό και άλλων οπαδών της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα, οι οποίοι εμπλέκονται στα απαράδεκτα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», που είχαν ως συνέπεια τον τραυματισμό 20χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Χθες το πρωί, η Αστυνομία καταχώρισε υπόθεση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας εναντίον δύο οπαδών του Απόλλωνα, 22 και 30 χρονών, οι φωτογραφίες των οποίων είχαν δοθεί στη δημοσιότητα. Οι δύο νεαροί είχαν παραδοθεί στην Αστυνομία και παραδέχθηκαν εμπλοκή στα επεισόδια. Η υπόθεση ορίστηκε για τις 19 Μαΐου, προκειμένου να κατηγορηθούν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναμένουν την κατάθεση του Ευριπίδη για τα επεισόδια

Εν τω μεταξύ, αναμένεται να φτάσει σήμερα στην Κύπρο από το Ισραήλ, ο Διευθυντής της Πανεπιστημιακής Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων του Ιατρικού Κέντρου Tel Hashomer, προκειμένου να εξετάσει τον 20χρονο Ευριπίδη, που υπέστη εγκαύματα στο 45% του σώματός του, στην προσπάθειά του να σβήσει εστία φωτιάς κοντά στο σπίτι του, από εύφλεκτο αντικείμενο, που πιστεύεται ότι ήταν μολότοφ. Ο γιατρός θα αποφανθεί εάν ο νεαρός χρήζει μεταφοράς στο Ισραήλ, για να τύχει εξειδικευμένης θεραπείας. 

Εντός των επόμενων ημερών εξάλλου, θα παραδοθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η έκθεση γεγονότων για τα επεισόδια, για τα οποία δέχεται σφοδρή κριτική η Αστυνομία, που αποφάσισε ενίσχυση των μέτρων στα κρίσιμα ποδοσφαιρικά παιχνίδια που ακολουθούν. 

Χθες, πραγματοποιήθηκε νέα σύσκεψη στο Αρχηγείο Αστυνομίας, όπου παρουσιάστηκε το σχέδιο δράσης για τον αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ, την ερχόμενη Κυριακή στο Τσίρειο Στάδιο. Η Αστυνομία για το συγκεκριμένο παιγνίδι, αποφάσισε να λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.