Μια 35χρονη στην Πάφο εντόπισε ένα πορτοφόλι που έχασε ο ιδιοκτήτης του και στο οποίο μεταξύ άλλων προσωπικών αντικειμένων υπήρχε και μια πιστωτική κάρτα. Αμέσως, την χρησιμοποίησε προλαβαίνοντας σε ελάχιστες ώρες να προχωρήσει σε αγορές 300 ευρώ από αυτήν, πριν εντοπισθεί από την Αστυνομία.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 28χρονο που ανέφερε ότι το απόγευμα της Τετάρτης έχασε το πορτοφόλι του στο οποίο είχε προσωπικά του έγγραφα και μια πιστωτική  κάρτα. Ο 28χρονος κατάγγειλε επίσης ότι διαπίστωσε πως η κάρτα του χρησιμοποιήθηκε ήδη, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μετά την απώλεια του πορτοφολιού, σε τρία καταστήματα με αγορές εμπορευμάτων συνολικής αξίας 300 ευρώ.

Το ΤΑΕ Πάφου επιθεώρησε τα κλειστά κυκλώματα των καταστημάτων στα οποία έγινε η χρήση της πιστωτικής και αναγνωρίστηκε ως άτομο που χρησιμοποίησε την απωλεσθείσα κάρτα μια γυναίκα ηλικίας 35 ετών. Εναντίον της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της ανευρέθηκαν κάποια από τα είδη που εκτιμάται ότι αγοράστηκαν με την ξένη πιστωτική.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.