Έφθασε στην Πάφο ως τουρίστας, φιλοξενούμενος σε σπίτι φιλικής του οικογένειας, φαίνεται να ανέπτυξε όμως δράση σε κλοπές, χρησιμοποιώντας μάλιστα και τον χώρο φιλοξενίας του για να κρύβει τα κλοπιμαία.
 
Ο λόγος για 32χρονο ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ από την Αστυνομία σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής τσάντας από ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο. Η ιδιοκτήτρια της τσάντας κατάγγειλε στη διεύθυνση του ξενοδοχείου και αυτή στην Αστυνομία, ότι κλάπηκε τσάντα η οποία περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, ένα tablet, γυαλιά μυωπίας και γυαλιά ηλίου όλα συνολικής αξίας άνω των 1700 ευρώ.
 
Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν επί τόπου και άρχισαν τη συλλογή τεκμηρίων και τη λήψη καταθέσεων. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν σε διαμέρισμα στην Πάφο, στο οποίο διαμένει οικογένεια η οποία φιλοξενεί τις μέρες αυτές 32χρονο που βρίσκεται στην Κύπρο για διακοπές.
 
Από έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα, εντοπίστηκαν όλα τα κλοπιμαία. Για την υπόθεση ανακρίθηκε ο 32χρονος ο οποίος παραδέχτηκε την διάπραξη των αδικημάτων.
 
Κατηγορήθηκε γραπτώς και η υπόθεση καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για εκδίκαση.