Συνολικά 350 χιλιάδες ευρώ εκτιμά ότι θα εισπράξει ο Δήμος Γεροσκήπου από την καλοκαιρινή χρήση του παραλιακού του μετώπου, όπως δηλώνει ο Δήμαρχος, Μιχάλης Παυλίδης. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού αυτού θα προέλθει από την ενοικίαση των τριών νέων περιπτέρων που αποπερατώθηκαν πρόσφατα, ενώ άλλο ποσό θα αφορά στην τοποθέτηση ομπρελών και κρεββατιών στην παραλία.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου είπε ειδικότερα ότι τα νέα περίπτερα εκτιμάται ότι θα αποφέρουν στα δημοτικά ταμεία ένα ποσό της τάξης των 250 χιλιάδων, ενώ η ενοικίαση των ομπρελών και κρεββατιών θα είναι έσοδο για τον Δήμο της τάξης των 80 περίπου χιλιάδων.

« Στο παραλιακό μέτωπο προγραμματίζουμε και την κατασκευή ενός κυκλοφοριακού κόμβου με σκοπό τη διευκόλυνση της μεγάλης τροχαίας κίνησης οχημάτων και λεωφορείων την καλοκαιρινή περίοδο», ανέφερε. « Παρά τις έκτακτες συνθήκες που ζούμε αυτή τη χρονιά, η επισκεψιμότητα στην παραλία της Γεροσκήπου είναι πολύ ικανοποιητική. Αυτός είναι και ο λόγος για τα έργα που προωθούμε για εξεύρεση και νέων χώρων στάθμευσης».

Το θέμα του παραλιακού μετώπου της Γεροσκήπου, τόνισε ο Μιχάλης Παυλίδης, θα είναι από τα κύρια ζητήματα που θα συζητηθούν με τον Υπουργό Εσωτερικών Νίκο Νουρή στις 8 Σεπτεμβρίου, ενώ ανακοίνωσε ότι τα επίσημα εγκαίνια του νέου παραλιακού μετώπου Γεροσκήπου έχουν ορισθεί να γίνουν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο.