Σε εξέλιξη βρίσκεται η διερεύνηση των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή Κανναβιού με θύμα τον 21χρονο Παναγιώτη Παναγιώτου από την Αγλαντζία και τραυματία άλλο ένα πρόσωπο ηλικίας 20 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι δυο νεαροί που ενεπλάκησαν στο θανατηφόρο, φαίνεται να μην φορούσαν ζώνες ασφαλείας.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής Τροχαίας Γιάννης Γεωργίου, ανέφερε ότι το όχημα των δυο νεαρών κατέληξε σε γκρεμό 190 μέτρων ενώ οι δυο είχαν εντοπιστεί εκτός οχήματος σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το όχημα.

Ο κ. Γεωργίου έκανε λόγο για πιθανή κατανάλωση αλκοόλ από τους δυο νεαρούς, ενδεχόμενο το οποίο διερευνάται ενώ παράλληλα και κακή εκτίμηση του οδικού δικτύου όπως δείχνουν τα ευρήματα μέχρι στιγμής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νεκρός 21χρονος σε τροχαίο – Έπεσε σε γκρεμό 190 μέτρων

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο νεαροί εντοπίστηκαν λίγο πριν τις 20:30 το βράδυ από περίπολο του Αστυνομικού Σταθμού Κακοπετριάς.  Το όχημα των δυο νεαρών εντοπίστηκε σε γρεμό βάθους 190 μέτρων στην περιοχή Κανναβιού- Σπηλιών. Ο 20χρονος συνεπιβάτης είχε τις αισθήσεις του όταν εντοπίστηκε από την Αστυνομία.

Για την ανάσυρση τους, στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ αλλά και πολιτών.

Νωρίτερα οι δυοείχαν φύγει από εξοχική κατοικία στην Αγία Ειρήνη Κανναβιού για βόλτα με κατεύθυνση την Κυπερούντα. Για αρκετή ώρα οι οικείοι των δυο καλούσαν στα κινητά τους τηλέφωνα αδυνατώντας να τους εντοπίσουν με αποτέλεσμα να ενημερώσουν σχετικά τον αξιωματικό υπηρεσίας.

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του άτυχου Παναγιώτου ενώ ο 20χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Μόρφου.
 
Πηγή: philenews