Στην Gan Direct πρώτη μας προτεραιότητα αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι η ασφάλεια τόσο των εργαζομένων, όσο και των πελατών μας. Παράλληλα, φροντίζουμε για τη συνέχιση της λειτουργίας και της εξυπηρέτησης της εταιρείας από όλα μας τα κανάλια, ακολουθώντας με προσήλωση τις οδηγίες της πολιτείας.

Στο πλαίσιο αυτό, και ανταποκρινόμενοι στις περιστάσεις, πήραμε μια σειρά από μέτρα προστασίας για εργαζόμενους και πελάτες τα οποία φροντίζουμε να τηρούνται αυστηρά:

•    Διαρκής καθαριότητα και τακτική απολύμανση στα καταστημάτά μας.

•    Συστήματα απολύμανσης χεριών με αντισηπτικό υγρό στις εισόδους των καταστημάτων και μέσα στα γραφεία μας

•    Έλεγχος της ροής των πελατών που εισέρχονται στα καταστήματά μας σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες, ένα άτομο ανά 8 τ.μ.

•    Διαχωρισμός των ομάδων εργασίας ώστε κάθε εργαζόμενος να εργάζεται σε ξεχωριστό χώρο

•    Διακοπή όλων των συσκέψεων και αντικατάστασή τους από τηλεδιασκέψεις

•    Eυέλικτη εργασία εργαζομένων από το σπίτι, 

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις σε καθημερινή βάση και είμαστε σε ετοιμότητα να προχωρήσουμε στις απαραίτητες αποφάσεις συντονισμένα και με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια όλων.

Σε κάθε περίπτωση, όλες ανεξαιρέτως οι συναλλαγές των πελατών με την εταιρεία μπορούν πλέον να γίνονται ηλεκτρονικά, ώστε να μην προκύπτει η ανάγκη άσκοπων μετακινήσεων και παρουσίας στο κατάστημα: Κάντε τα όλα online!

Συγκεκριμένα, υπενθυμίζουμε στους πελάτες μας ότι τους δίνουμε τη δυνατότητα να διαχειριστούν ή να κάνουν τα συμβόλαιά τους ανά πάσα στιγμή, από οποιαδήποτε οθόνη, απ΄ όπου κι αν βρίσκονται.

Υπάρχουν απορίες; Καλώντας στο 800 510 15 οι άνθρωποι της Gan Direct είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν στις διαδικασίες και να ανταποκριθούν στις εξειδικευμένες ανάγκες σας.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.gandirect.com και στο τηλεφωνικό μας κέντρο 800 51015.