Μεμονωμένες είναι οι περιπτώσεις των μηνυμάτων που στέλνονται από υποψήφιους, είτε στα social media, είτε στα κινητά τηλέφωνα των πολιτών, ανέφερε ο έφορος εκλογών Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου σε δηλώσεις του με αφορμή την έναρξη του διαλείμματος της εκλογικής διαδικασίας από τις 12 μέχρι την μία. «Ακόμα και να δοθούν οδηγίες για να κατεβούν κάποιες αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρειάζονται κάποιο χρονικό διάστημα. Ενώ η παρέμβαση σε αυτά τα μέσα είναι δυσκολότερη καθώς διέπονται από διεθνείς νομοθεσίες», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: LIVE / Εκλογές 2021

«Το δικαίωμα της ψήφου είναι απεριόριστο και για αυτό τον σκοπό κάναμε τον ειδικό εκλογικό κατάλογο για να δοθεί ευκαιρία στους συμπολίτες μας που έχουν προσβληθεί με κορωνοϊόυ να εξασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Κατ΄ ανάλογο τρόπο οι εργοδότες δεν μπορούν να εμποδίσουν κανένα εκλογέα, που δουλεύει σήμερα και πρέπει να τους διευκολύνουν για να μεταβούν στα εκλογικά τους κέντρα με σκοπό να ψηφίσουν,» ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνου.

Καταληκτικά ο έφορος εκλογών κάλεσε τον κόσμο να εξασκήσει το δικαίωμα ψήφου που έχει, ενώ τον προέτρεψε να μην προσέλθει στα εκλογικά κέντρα τελευταία στιγμή, για να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε συνωστισμός, που δεν συνάδει με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Πηγή: Philenews