Η Τράπεζα Κύπρου, δίνει αξία στις καταθέσεις των πελατών της, δημιουργώντας το νέο προϊόν Εμπρόθεσμης Κατάθεσης 18 μηνών “Step-Up”. Συγκεκριμένα, το “Step-Up” απευθύνεται σε ενήλικες ιδιώτες και επιχειρήσεις και αφορά καταθέσεις ποσού από €100.000 μέχρι €500.000, με κλιμακωτό επιτόκιο μέχρι 1,40%.

Το προϊόν προσφέρεται μόνο σε ευρώ και φέρει υψηλότερο επιτόκιο, σε σχέση με τα υπόλοιπα καταθετικά προϊόντα που προσφέρονται από την Τράπεζα Κύπρου, το οποίο αυξάνεται κλιμακωτά ανά εξάμηνο. Ο τόκος υπολογίζεται βάσει του επιτοκίου της συγκεκριμένης περιόδου. Μέχρι 6 μήνες το επιτόκιο ανέρχεται στο 0,40%, από 6 μέχρι 12 μήνες στο 0,90% και από 12 μέχρι 18 μήνες το επιτόκιο ανέρχεται στο 1,40%. Το μέσο ετήσιο επιτόκιο της εμπρόθεσμης κατάθεσης ανέρχεται στο 0,90%. 

 Βασικό πλεονέκτημα του “Step-Up” αποτελεί επίσης το γεγονός ότι ο πελάτης λαμβάνει τους τόκους κάθε έξι μήνες αυτόματα σε συνδεόμενο  λογαριασμό της επιλογής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαιολογημένα έχουμε τα χαμηλότερα καταθετικά επιτόκια;

Το νέο προϊόν εμπρόθεσμης κατάθεσης “Step-Up” 18 μηνών από την Τράπεζα Κύπρου προσφέρεται μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να απευθυνθείτε στο Δίκτυο Καταστημάτων ή  στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Κύπρου.