Με τις τάσεις της αγοράς για αναζήτηση αποθηκών αλλά και βιομηχανικών κτηρίων συμβαδίζει η Altamira βγάζοντας προς πώληση ανάλογους χώρους οι οποίοι έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της. Οι ελεύθερες βιομηχανικές αποθήκες έγιναν το είδος του ακινήτου που αποκτάει προβάδισμα λόγω της αλλαγής συμπεριφοράς των καταναλωτών στην εποχή του κορωνοϊού για τις διαδικτυακές αγορές και την αναζήτηση αποθηκευτικών χώρων από τις εταιρείες. Στην ιστοσελίδα της Altamira υπάρχουν προς πώληση αποθήκες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι τις 19 Μαΐου.
 
 
Στην Αραδίππου τρεις βιομηχανικές αποθήκες πωλούνται έναντι της ενδεικτικής τιμής των €440.000. Κτισμένες το 2011, σε γη συνολικής έκτασης 15.506 τ.μ., οι μονάδες είναι σε πολύ καλή κατάσταση και διαθέτουν εξαιρετικές προσβάσεις καθώς βρίσκονται 800 περίπου μέτρα από τον αυτοκινητόδρομο. Επιπρόσθετα, οι μονάδες αποτελούν μέρος μεγάλου συμπλέγματος αποθηκευτικών χώρων που είχε εξασφαλίσει πολεοδομική άδεια και άδεια οικοδομής για 29 βιομηχανικές αποθήκες. Αξίζει να σημειωθεί πως οι αποθήκες πωλούνται και ως ανεξάρτητες μονάδες.
 
Eπίσης στην βιομηχανική περιοχή της Αραδίππου δύο αποθήκες βρίσκονται προς πώληση έναντι της ενδεικτικής τιμής €425.000. Οι αποθήκες διαθέτουν καλές προσβάσεις καθώς βρίσκονται 900 περίπου μέτρα από τον αυτοκινητόδρομο. Αποθήκη στη βιομηχανική περιοχή του Αγίου Σύλα στο Δήμο Ύψωνα, η οποία έχει κατασκευαστεί το 2012 και είναι διαχωρισμένη σε 16 επιμέρους αποθήκες, η κάθε μία με δική της είσοδο και ράμπα, πωλείται €3.900.000.
 
Προς πώληση είναι μεγάλο βιομηχανικό συγκρότημα που βρίσκεται στο Δήμο Πόλης Χρυσοχούς στην επαρχία Πάφου. Αποτελείται από κτίρια που κατασκευάστηκαν την δεκαετία του ‘80 και η τιμή πώλησης είναι €2.900.000. Βιομηχανικό κτήριο εντός της βιομηχανικής περιοχής του Δήμου Λατσιών το οποίο αποτελείται από τρεις αποθήκες μεταλλικής κατασκευής πωλείται €1.170.000. Βιομηχανική μονάδα που βρίσκεται στην περιοχή Τσέρι στην Επαρχία Λευκωσίας και ανεγέρθηκε γύρω στο 2009 έχει τιμή πώλησης €800.000. Αποθήκη στη βιομηχανική περιοχή του Καϊμακλίου έχει ενδεικτική τιμή πώλησης €438.000. Επίσης στην ίδια βιομηχανική περιοχή, αποθήκη είναι προς πώληση με αρχική τιμή €340.000. Εργοστάσιο και μονάδα αποθήκευσης που λειτουργούσε μέχρι πρόσφατα ως εργοστάσιο/συσκευαστήριο λαχανικών στην κοινότητα Ψημολόφου στην επαρχία Λευκωσίας έχει τιμή πώλησης €850.000. Αποθήκη στην Ευρύχου της επαρχίας Λευκωσίας έχει τιμή πώλησης €145.000. Στην ενορία Αποστόλου Λουκά στον Δήμο Λάρνακας, εντοπίζεται αγροτική αποθήκη, η οποία διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €130.000.