Υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε τα ξημερώματα σήμερα στην επαρχία Αμμοχώστου διερευνά η Αστυνομία.
 
Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο δράστης της απόπειρας φόνου, φέροντας κουκούλα, πέρασε πεζός έξω από καφεστιατόριο στην Αγία Νάπα και αφού ανέσυρε πυροβόλο όπλο, έριξε πυροβολισμούς εναντίον προσώπων που βρίσκονταν στο καφεστιατόριο.
 
Η απόπειρα διαπράχθηκε κοντά στο Μουσείο, στη λεωφόρο Κρύου Νερού, στην πιο πολυσύχναστη περιοχή της Αγίας Νάπας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο δράστης αναχώρησε με μοτοσικλέτα, ενώ πιθανός στόχος του ήταν γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το χώρο ενωρίτερα.
Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν σοβαρά μία γυναίκα ηλικίας 26 χρόνων και τρεις άνδρες, οι δύο ηλικίας 38 χρόνων και ο τρίτος ηλικίας 32 χρόνων.
 
Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρα μετέφεραν τους τέσσερις τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου αυτοί νοσηλεύονται. Η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. Η γυναίκα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
 
Η Αστυνομία αναζητά τον δράστη, ή τους δράστες, ενώ παράλληλα ψάχνει τα κλειστά κυκλώματα που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και πιθανούς μάρτυρες.
 
Στη σκηνή βρίσκονται δυο Βοηθοί Αστυνομικοί Διευθυντές της Επαρχίας Αμμοχώστου, ενώ αναμένεται να μεταβεί και ο Αρχηγός της Αστυνομίας.
 
Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.
Πηγή: philenews