Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 23χρονος για την κλοπή ρολογιού αξίας 120 χιλιάδων ευρώ και χρηματικού ποσού από αποδυτήρια γυμναστηρίου ξενοδοχείου στη Λεμεσό. Περιουσία που ανήκει σε 35χρονο Γερμανό επιχειρηματία, ο οποίος διαμένει προσωρινά στο εν λόγω ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, τα οποία παρουσιάστηκαν σήμερα στο δικαστήριο ο 23χρονος ανακρινόμενος ομολόγησε την διάπραξη του αδικήματος λέγοντας ότι στην προσπάθεια του να ανοίξει το δικό του ντουλάπι, άνοιξε αυτό του 35χρονου από λάθος, το οποίο ήταν ακριβώς κάτω από το δικό του και πήρε το πορτοφόλι και το ρολόι. Είπε ακόμη πως αναχώρησε και επέστρεψε μετά απο πάροδο λίγων λεπτών αφού είχε ξεχάσει τα κλειδιά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλεψε ρολόι αξίας €120 χιλ. από 35χρονο επιχειρηματία

Ακολούθως εισήλθε στο όχημα του όπου πήρε όπως ισχυρίζεται τα χρήματα από το πορτοφόλι και μετά το πέταξε έξω από το αυτοκίνητο. Ο 23χρονος αρνήθηκε ότι μέσα στο πορτοφόλι υπήρχαν 1.650 ευρώ και ισχυρίστηκε ότι υπήρχαν 795 ευρώ, πόσο το οποίο παρέδωσε κατά τη σύλληψη του.

Να σημειωθεί πως το κλαπέν πορτοφόλι εντοπίστηκε από μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου στον χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου, σε σημείο όπου ηταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του υπόπτου την προηγούμενη μέρα της κλοπής.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, διαφαίνεται ο 23χρονος να είναι στο αυτοκίνητο του, να ανάβει το εσωτερικό φως του αυτοκινήτου, να παίρνει τα χρήματα από το πορτοφόλι και ακολούθως να το πετάει.

Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για περίοδο δύο ημερών. Αναμένεται να ληφθούν 18 καταθέσεις, ενώ αναζητείται το υπόλοιπο χρηματικό ποσό που κλάπηκε.

Πηγή: philenews