Κορυφαίους, διεθνούς βεληνεκούς καλλιτέχνες, Έλληνες και ξένους, παρουσιάζει η Kapopoulos Fine Arts σε μια έκθεση- εικαστικό γεγονός, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Amara στη Λεμεσό στις 17, 18 και 19 Μαΐου.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι δύο πρώτες εκθέσεις, που πραγματοποίησε το 2023, τον Μάρτιο στη Λεμεσό και τον Οκτώβριο στη Λευκωσία, η Kapopoulos επανέρχεται για τρίτη φορά στην Κύπρο με νέα λαμπρή έκθεση, δημιουργώντας έναν σημαντικό εικαστικό θεσμό στο νησί.

Δίνει έτσι την ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό να έρθει σε επαφή με το έργο σημαντικών καλλιτεχνών παγκοσμίου κύρους, των οποίων η δημιουργία βρίσκεται σε επιφανείς αίθουσες τέχνης και μουσεία του κόσμου, τα οποία διαμορφώνουν τις τάσεις της σύγχρονης τέχνης σε διεθνές επίπεδο.

Η Kapopoulos Fine Arts με τους ανθρώπους της, βρίσκεται συνεχώς στο κέντρο των εικαστικών εξελίξεων διεθνώς, παρακολουθεί τα τεκταινόμενα, τις νέες τάσεις που διαμορφώνονται και φέρνει στην Κύπρο την αφρόκρεμα της παγκόσμιας τέχνης, παράλληλα με σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς, με τους οποίους διατηρεί προσωπική επαφή και έχουν χαράξει σημαντική πορεία τόσο στον ελλαδικό χώρο, όσο και στο εξωτερικό.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί με όλη την απαιτούμενη λαμπρότητα στο Amara: Five Star Luxury Hotel amarahotel.com στη Λεμεσό και θα είναι ανοικτή στο κοινό στις 17 Μαΐου 6.30-10μ.μ. (Grand Opening), 18 Μαΐου 10.30π.μ.- 10μ.μ. και 19 Μαΐου 10.30π.μ.- 10μ.μ. (τηλ 25360066)

Θα παρουσιαστούν περί τα 80 έργα, τόσο ζωγραφικής, όσο και γλυπτικής, εξαιρετικής αισθητικής, σύγχρονης τέχνης με την υπογραφή των: Mr. Brainwash, Jeff Koons, Hunt Slonem, Marco Grassi, Richard Orlinski, Carole Feuerman, Damien Hirst, Benjamin Spark, Cedric Bouteiller, ERRO (Gudmundur), Antonio Segui, Sonke, Γιάννη Τσαρούχη, Pavlos (Διονυσόπουλος), Σπύρου Βασιλείου, Αλέκου Φασιανού, Μαρίας Φιλοπούλου, Δημήτρη Μυταρά, Άγγελου, Πασχάλη Αγγελίδη, Γιώργου Λάππα, Βασίλη Σπεράντζα, Γιώργου Σταθόπουλου, Κωστή Γεωργίου, Δημήτρη Γέρου, Σοφίας Καλογεροπούλου, Θεόδωρου Πανταλέων, Ερωτόκριτου, Σωτήρη Σόρογκα, Κώστα Ανδρέου, Μάριου Πράσινου, Παύλου Σάμιου, Απόστολου Χαντζαρά, Απόστολου Λάβδα.

Διοργάνωση: Kapopoulos Fine Arts Ελλάδας, σε συνεργασία με την Kapopoulos Fine Arts Λεμεσού και Λευκωσίας.  Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 22319031 .

Εmail: [email protected]
[email protected]
[email protected]

Έργο του Γιώργου Σταθόπουλου. Ακρυλικό σε καμβά.
Έργο του Δημήτρη Μυταρά, 1998. Ακρυλικό σε καμβά.
Άγγελος, «Η συντριβή και η αναγέννηση», 2015. Ελαιογραφία σε καμβά.
Σοφία Καλογεροπούλου, «Σαντορίνη», 2021. Ακρυλικό σε ξύλο.
‘Εργο του Βασίλειου Σπεράντζα. Ελαιογραφία σε ξύλο.