Η δράση με τίτλο «Λεμεσιανίτικη Διαπολιτισμική Νύχτα Ανταλλαγής» από τους Running – Fluent Initiative είναι η 3η παράλληλη συμμετοχή του φετινού προγράμματος φιλοξενίας theYard.Residency.24 του Κέντρου Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ.

Η δράση φιλοξενείται την Κυριακή 12 Μαΐου στο Ξυδάδικο.

Η Πρωτοβουλία Running-Fluent διοργανώνει μια βραδιά ανταλλαγής πολιτιστικών δράσεων. Οι συμμετέχοντες θα σας ταξιδέψουν με μουσική, τραγούδια, χορό και πολλές άλλες εκπλήξεις σε μέρη της Αφρικής, Ασίας, Ευρώπης και Μέσης Ανατολής. Η εκδήλωση προάγει τις κοινωνικές σχέσεις, τη δημιουργία φιλίας και την ανταλλαγή απόψεων.

«Με χαρά σας προσκαλούμε σε μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική βραδιά που θα σας ταξιδέψει σε τρεις ηπείρους. Η βραδιά θα κλείσει με ένα μπουζούκι και πολύ χορό. Ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί και να δημιουργήσουμε φιλίες και να ανταλλάξουμε απόψεις στο μικρό τσίμπημα που θα ακολουθήσει μετά το μουσικοχορευτικό ταξίδι. Μην χάσετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε με τη ψυχή σας και να εμπλουτίσετε τη ζωή σας με νέες εμπειρίες» σημειώνουν οι Running – Fluent.

Συντελεστές

  • Xoρευτές: Kevin Nkeeramihigio, Olena Nkeeramihigio, Polina Krivorotova, Juvy Canilag, Julie Donaire, Νίκη Κουτσοφτίδη
  • Μουσικός: Βασίλης Κωνσταντίνου
  • Τραγουδιστής: John Kamau
  • Απαγγελία ποιήματος: Irina Voronina
  • Λεμεσός, Ξυδάδικο, Κυριακή 12 Μαΐου, 7-10μ.μ. 96799817 Προκρατήσεις ΕΔΩ