Το 9ο Θερινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Πρωταρά επιφυλάσσει στους λάτρεις του σινεμά καθημερινές προβολές με συνολικά 25 τίτλους ταινιών πρόσφατης παραγωγής, από τις 12 μέχρι τις 30 Ιουλίου.

Η μεγαλύτερη οθόνη της Κύπρου στην καρδιά του Πρωταρά και τη Δημοτική Πλατεία Εκδηλώσεων «Λεύκολλα» φιλοξενεί τον αγαπημένο ψυχαγωγικό θεσμό, με προβολές για 18 μέρες, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο φιλοξενούνται διπλές προβολές με την πρώτη να αφορά το παιδικό κοινό. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το 9ο Protaras Summer Film Festival επιφυλάσσει ταινίες όπως: Indiana Jones & The Dial Of Destiny, Antman and the Wasp: Quantumania, Puss In Boots: The Last Wish, Transformers: Rise of the Beasts, Elemental, Creed III, Black Panther: Wakanda Forever, Guardians of the Galaxy, Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves, Spiderman Across the Spider-verse, The Fabelmans, The Little Mermaid, Black Adam, Lyle Lyle Crocodile, Love Again, The Flash, Fast X, Κάμπινγκ: The Final Battle, No Hard Feelings, Oppenheimer, Ruby Gillman Teenage Kraken, Barbie, The Super Mario Bros Movie, Air και Mission Impossible: Dead Reckoning- Part One.

Κι επειδή ο κινηματογράφος θέλει τα σνακ του, η Νεολαία Παραλιμνίου έχει φροντίσει να βρείτε στον χώρο τα καλύτερα pop-corns, νόστιμες πίτσες, τα πιο ωραία hot dogs και γλυκά, αλλά βέβαια και μεγάλη ποικιλία από δροσιστικά ποτά.

Παρέχεται ειδικά διαμορφωμένος χώρος VIP για παρακολούθηση ταινιών, επι πληρωμής και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κέντρου Προσφοράς και Αγάπης «Άγιος Χριστόφορος» αλλά και του Κέντρου Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου. Η Νεολαία Παραλιμνίου, τα μέλη και οι εθελοντές της έχουν επενδύσει πολύ χρόνο και κόπο προκειμένου να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς θαμώνες του φεστιβάλ, με αδιάλειπτο στόχο την προώθηση της έβδομης τέχνης, τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της περιοχής αλλά και την ενίσχυση της Νεολαίας του τόπου.

Για περισσότερες πληροφορίες, βρείτε το πλήρες πρόγραμμα αναρτημένο στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.