Στο εξωτερικό, όπου συμπαραστέκεται στην απρόσμενη περιπέτεια υγείας της συζύγου του, βρίσκεται ο βουλευτής Εύθύμιος Δίπλαρος. 

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο βουλευτής, με ανάρτηση του στο facebook, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι μαζί θα αντιμετωπίσουν με επιτυχία την περιπέτεια υγείας της συζύγου του.

Συγκεκριμένα, της αφιέρωσε ένα τραγούδι, συνοδευόμενο με την εξής λεζάντα: «αφιερωμένο σε σένα αγάπη μου, που μου απέδειξες πόσο δυνατή ήσουν στις δυσκολίες. Με τη βοήθεια του Θεού και της επιστήμης θα δώσουμε μαζί, αυτήν, την πιο δύσκολη μάχη».

Συνάδελφοι του βουλευτή και πλήθος κόσμου εκφράζουν τη συμπαράστασή τους, ευχόμενοι όλα να πάνε κατ’ευχήν.

Χαρακτηριστικά έγραψε η Σάββια Ορφανίδου: «Να σας ενημερώσω ότι σήμερα προήδρευσα της Επιτροπής Υγειας καθ’ότι ο συνάδελφος Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας Ευθύμιος Δίπλαρος είναι στο εξωτερικό όπου συμπαραστέκεται στην απρόσμενη περιπέτεια υγείας της συζύγου του. Εκ μέρους όλης της Επιτροπής, όλων των συναδέλφων του Κοινοβουλίου, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη μας στον Ευθύμιο Δίπλαρο και στην οικογένειά του, αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει και αναμένουμε να επιστρέψει πίσω στην Κύπρο υγιής η γυναίκα του το συντομότερο δυνατόν».

Η συντακτική ομάδα του «Φιλελευθέρου» απευθύνει θερμές ευχές στην κυρία Ροτσίδου για ταχεία ανάρρωση.