Υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών κρύβεται πίσω από την χθεσινοβραδινή επεισοδιακή σύλληψη στη Χλώρακα τριών νεαρών. Στην κατοχή τους εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη, ενώ μετά την σύλληψη τους διαπιστώθηκε ότι οι τρεις είναι γνωστά άτομα στην ΥΚΑΝ.
 
Ο επεισοδιακός εντοπισμός και σύλληψη των τριών έγινε στον κύριο δρόμο Χλώρακας-Λέμπας, όταν δύο περιπολικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου που περιπολούσαν στα πλαίσια της εφαρμογής του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, εντόπισαν σταθμευμένο ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία νεαρά άτομο και στο οποίο διαπίστωσαν ύποπτες κινήσεις.
 
Όταν τα περιπολικά πλεύρισαν το όχημα για έλεγχο, ο οδηγός το ξεκίνησε και οδηγώντας αρχικά προς τα πίσω και μετά μπροστά, επιχείρησε να διαφύγει χτυπώντας παράλληλα το ένα από τα αστυνομικά οχήματα.
 
Τα μέλη της δύναμης κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους επιβάτες και το όχημα πριν διαφύγει, ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του εντοπίστηκε ποσότητα περίπου 70 γραμμαρίων κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο που πιστεύεται ότι επίσης περιέχει κάνναβη.
 
Οι τρεις κύπριοι επιβάτες του οχήματος συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου όπου τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ ανακρινόμενοι πρόβαλαν διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.
 
Σήμερα αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.
 
Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.