Μια 29χρονη γυναίκα σήκωσε στο πόδι περιοχή της Χλώρακας τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, με αποτέλεσμα περίοικοι να καλέσουν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στη σκηνή εντόπισαν όντως τη γυναίκα να προκαλεί οχληρία και να επιτίθεται σε έναν άντρα χτυπώντας τον, ενώ αμέσως μετά τους παρέδωσε και μικρή ποσότητα ναρκωτικών που είχε στην κατοχή της.

Η ασυνήθιστη υπόθεση διαδραματίσθηκε 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλης Νικολάου,  περίοικοι σε περιοχή της Χλώρακας ειδοποίησαν την Αστυνομία ότι σε συγκεκριμένη οδό γυναίκα βρισκόταν έξω από κατοικία, φώναζε, απειλούσε και προκάλεσε ανησυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δέχθηκε επίθεση με σπασμένο μπουκάλι και κατέληξε στο νοσοκομείο

Στην κατοικία διαμένει ένοικος μόνιμος κάτοικος Κύπρου, με τον οποίο σύμφωνα με τον εκπρόσωπο η γυναίκα φέρεται να διατηρούσε δεσμό.

Μέλη της Αστυνομίας Πάφου μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν την 29χρονη να κινείται με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του ενοίκου, ενώ σε κάποια στιγμή του επιτέθηκε και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ακολούθως  η 29χρονη παρέδωσε στην Αστυνομία τρία γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών που κατείχε.

Αυτή συνελήφθηκε για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών και για κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών για να κλητευθεί αργότερα, ενώ για τα αδικήματα της κοινής επίθεσης και ανησυχίας τελεί υπό κράτηση.