Σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν σημειώθηκαν χθες στη Λεμεσό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί νεαρός και να καεί ένα όχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 22:50 στην περιοχή Αγίου Ιωάννη και συγκεκριμένα έξω από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, είχαν συγκεντρωθεί σαράντα πρόσωπα τα οποία έφεραν κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα.

Ταυτόχρονα προσέγγισαν το μέρος πεζοί, περί τα 80 άτομα τα οποία έφεραν φούτερ με σήματα του Απόλλωνα και οι οποίοι είχαν και αυτοί καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες και ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα και πέτρες. Και οι δύο ομάδες αντάλλαξαν πέτρες, κροτίδες, μολότοφ και βόμβες μολότοφ.

Από ρίψη μολότοφ όχημα παραδόθηκε στις φλόγες, ενώ ζημιές σημειώθηκαν και σε βιτρίνες καταστημάτων. Από τα επεισόδια τραυματίστηκε 21χρονος ο οποίος μετέβη στο Νοσοκομείο με κάταγμα αγκώνα.

Να σημειωθεί πως στην περιοχή εντοπίστηκε νεαρός που έφερε φούτερ συγκεκριμένης ομάδας από τη Λεμεσό. Σε έρευνα που έγινε εντοπίστηκαν στην κατοχή 3 βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα να συλληφθεί.