Την ώρα που η Αστυνομία δέχεται αλλεπάλληλα πυρά σε σχέση με την πάταξη του εγκλήματος και τη βία στα γήπεδα, υπάρχει και η άλλη όψη της, η ανθρώπινη.

Μπορεί την επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης στη Λεμεσό να επισκίασε η νέα εγκληματική ενέργεια που σημειώθηκε τα ξημερώματα, εντούτοις όμως υπάρχει και η άλλη όψη, αυτή της άμεσης ανταπόκρισης των μελών της στην παροχή βοήθειας προς τους πολίτες.

Όπως πληροφορείται το Philenews, με άμεσες ενέργειες μέλη της ομάδας Ζ της Τροχαίας Λεμεσού παρείχαν βοήθεια σήμερα το απόγευμα σε ζεύγος από τη Λάρνακα, για να μεταβεί το συντομότερο σε ιδιωτικό μαιευτήριο στη Λεμεσό. Συγκεκριμένα, πολίτης κάλεσε την Τροχαία ζητώντας βοήθεια αφού όπως είπε, η σύζυγός του είναι έγκυος και απρόσμενα έσπασαν τα νερά με αποτέλεσμα να έρθει πιο γρήγορα ο τοκετός.

Το ζεύγος βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λάρνακας, στο ύψος της Κοφίνου και ζήτησε βοήθεια ούτω ώστε να αφιχθεί νωρίς στο μαιευτήριο και να μην καθυστερήσει λόγω της τροχαίας κίνησης που παρατηρείται στη Λεμεσό. Τα μέλη της Ομάδας Ζ της Τροχαίας Λεμεσού, ανέμεναν το ζεύγος στο ύψος του κυκλικού κόμβου της Γερμασόγειας και ακολούθως το συνόδευσαν με ασφάλεια και έγκαιρα, στο μαιευτήριο που βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Φυλάξεως.