Μια 42χρονη από χωριό της Πάφου έκλεψε το αυτοκίνητο ομοχώριας της  και άρχισε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Πάφου τελώντας υπό την επήρεια ναρκωτικών. Η γυναίκα εντοπίστηκε γρήγορα όμως και συνελήφθη.

Η πρωτοφανής υπόθεση με την εμπλοκή δύο 42χρονων γυναικών, διαδραματίσθηκε το απόγευμα της Κυριακής. Μια  42χρονη από χωριό της Πάφου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι κλάπηκε το όχημά της, το οποίο στάθμευσε έξω από το σπίτι της μητέρας της αφήνοντας τα κλειδιά στη μηχανή. Αμέσως, στάληκαν στην περιοχή περίπολα και λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα να οδηγείται από γυναίκα στη Λεωφόρο Μεσόγης, με κατεύθυνση προς την πόλη της Πάφου. Το όχημα ανακόπηκε και από έρευνες που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η οδηγός ήταν 42χρονη, η οποία κατάγεται από χωριό της ίδιας περιοχής με την παραπονούμενη.

Στην κατοχή της 42χρονης, είπε ο κ. Νικολάου, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, ενώ ήταν και θετική σε νάρκοτεστ που της έγινε. Η γυναίκα συνελήφθη και δυνάμει δικαστικού εντάλματος για την κλοπή του οχήματος και αναμένεται να κατηγορηθεί ενώπιον δικαστηρίου.