Η έμφαση που αποδίδει η επαρχία Πάφου στην ψηφιακή εποχή και την χρήση των νέων τεχνολογιών για την προώθηση της στον διεθνή χώρο ως τουριστικός προορισμός, έχουν ήδη φέρει την τελευταία τριετία μια πολύ σημαντική ροή επισκεπτών, αλλά και την διάχυση του διαφημιστικού της μηνύματος σε εκατομμύρια εν δυνάμει επισκέπτες.

Αυτό τονίζει μιλώντας στον «Φ» η αναπληρωτής πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου, Έβελυν Κλεάνθους Κωμοδρόμου, με αφορμή την πρόσφατη παρουσίαση των αποτελεσμάτων της μελέτης για την τουριστική προώθηση της Πάφου στις διεθνείς αγορές, που εκπόνησαν η ΕΤΑΠ και ο ΠΑΣΥΞΕ Πάφου, με την συνεργασία του Υφυπουργείου Τουρισμού.

Ενδεικτικά, επεσήμανε, με ένα ποσό που ανέρχεται στις 200 χιλιάδες ευρώ η καμπάνια της Πάφου στον διεθνή χώρο με την χρήση νέων τεχνολογιών προώθησης, έφθασε σε επτάμιση εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες ΜΜΔ και συνεπώς και εν δυνάμει επισκεπτών.

Η πρωτοποριακή προώθηση της επαρχίας ως τουριστικός προορισμός επιπέδου με τη χρήση των νέων τεχνολογιών, επέφερε και τα εύσημα από το Υφυπουργείο Τουρισμού, είπε η Έβελυν Κλεάνθους Κωμοδρόμου, με τον υφυπουργό Κώστα Κουμή να καλεί και τις υπόλοιπες επαρχίες της Κύπρου να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Πάφου.