Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος ανήμερα του Πάσχα μετά από φοβερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε αργά το απόγευμα στον δρόμο που οδηγεί στο Καλό Χωριό της επαρχίας Λεμεσού. Θύμα του νέου θανατηφόρου ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή του θανατηφόρου ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μάριος Χαραλάμπους ανέφερε ότι το θανατηφόρο σημειώθηκε γύρω στις 19:40 στο δρόμο που οδηγεί στο Καλό Χωριό Λεμεσού όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα του 30χρονου Χαρίτου με κατεύθυνση τη Λεμεσό, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που κατευθυνόταν προς την κοινότητα.

Από την σφοδρή σύγκρουση, ο οδηγός της μοτοσικλέτας ανατράπηκε. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο οδηγός έφερε κράνος. Στο όχημα επέβαιναν δύο γυναίκες οι οποίες μεταφέρθηκαν σε ιδιωτική κλινική όπου υποβάλλονται σε εξετάσεις, χωρίς να υπάρχει κάτι ανησυχητικό.

Να σημειωθεί ότι πίσω από το όχημα που συγκρούστηκε με την μοτοσικλέτα, ακολουθούσε δεύτερο αυτοκίνητο και συγκρούστηκε στο πρώτο όχημα ωστόσο φαίνεται να μην είχε επαφή με τη μοτοσικλέτα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο διερευνώνται από την Τροχαία Λεμεσού.