Ένα ακόμη πρόσωπο αναζητεί η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού 25χρονης Τουρκοκύπριας, το περασμένο Σάββατο στην Αγία Νάπα.

Όπως ανέφερε στο philenews, η λειτουργός επικοινωνίας του γραφείου τύπου της Αστυνομίας, Ελένη Κωνσταντίνου, για την υπόθεση αξιολογούνται τα κλειστά κυκλώματα της περιοχής ενώ για το περιστατικό έχουν ληφθεί και μαρτυρίες, οι οποίες επίσης αξιολογούνται.

Υπενθυμίζεται πως, το συμβάν εξελίχθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου όταν μετά από διένεξη μεταξύ των δυο μερών οι συλληφθέντες, φαίνεται σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφαλίσθηκαν, να επιτέθηκαν και κτύπησαν την 25χρονη με αποτέλεσμα αυτή να πέσει από περιτείχισμα ύψος 2-3 μέτρων και να κτυπήσει στο έδαφος.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε σπάσιμο δοντιού και εκχυμώσεις σε διαφορά μέρη του σώματος της.

 Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου και εναντίον τους εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης για περίοδο 4 ημερών.

Τα κίνητρα που οδήγησαν στον τραυματισμό της 25χρονης διερευνώνται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου.