Τραγική κατάληξε είχε η σημερινή κυνηγετική εξόρμηση για δύο αδέλφια και ένα στενό συγγενή τους.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν κατέπεσε σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων σε τοποθεσία του Πωμού, από όπου κατάγονται, με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο ένας εκ των δύο αδελφιών και να τραυματιστούν ελαφρά οι άλλοι δύο επιβάτες του μοιραίου οχήματος.

Νεκρός είναι ο 28χρονος Λάμπρος Ανδρέου, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, ενώ τραυματίας είναι ο δίδυμος αδελφός του και ο εξάδελφος του. Η τραγωδία συνέβη το πρωί σε αγροτική τοποθεσία της κοινότητας, όταν υπό συνθήκες που διερευνά η Αστυνομία το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις, κατέπεσε στη χαράδρα. Το ατύχημα έγινε αντιληπτό από άλλους κυνηγούς και διερχόμενους από την περιοχή οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές.

Στην περιοχή βρισκόταν σε εξέλιξη για ώρες μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και μεταφορά σε νοσοκομείο των τριών επιβατών. Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πάφου όπου ο άτυχος 28χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ η κατάσταση της υγείας των δύο άλλων ατόμων δεν εμπνέει ανησυχία και ήδη ένας εκ των δύο πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Πάφου.

Οι έρευνες για τις συνθήκες της τραγωδίας συνεχίζονται.