Υποθέσεις μέθης, πρόκλησης ανησυχίας, δημόσιας εξύβρισης, αντίστασης σε νόμιμη σύλληψη, καθώς και άρνηση παροχής δείγματος για εξέταση αλκοόλης και νάρκοτεστ, εξετάζει η Αστυνομία εναντίον 36χρονου ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στην Πέγεια.

Η σύλληψη του υπόπτου έγινε όταν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πέγειας μετέβηκαν σε συγκεκριμένο σημείο κατόπιν πληροφορίας ότι είχε συμβεί τροχαίο δυστύχημα. Στην σκηνή διαπίστωσαν ότι στο τροχαίο εμπλέκονταν δύο οχήματα με οδηγούς Βρετανούς μόνιμους κατοίκους Κύπρου ηλικιών 36 και 65 ετών.

Ο 36χρονος, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ήταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ και αρνείτο να συνεργαστεί, προκαλούσε ανησυχία και τους εξύβρισε με αποτέλεσμα να συλληφθεί τελικά για αυτόφωρα αδικήματα.

Όταν του ανακοινώθηκε η σύλληψη, ο 36χρονος προέβαλε αντίσταση και έσπρωχνε τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθεί η ανάλογη υπό τις περιστάσεις βία ώστε να του τεθούν χειροπέδες και να συλληφθεί. Περαιτέρω αρνήθηκε να δώσει δείγμα για αλκοόλη καθώς και για ναρκοτέστ. Μεταφέρθηκε στα κρατητήρια και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται.