Τρείς σφαίρες δέχθηκε ο 34χρονος το θύμα της απόπειρας φόνου στην Ανθούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άτομο το οποίο επέβαινε σε μοτοσικλέτα έριξε τρεις φορές με το όπλο του, οι δύο πέτυχαν τη μοτοσικλέτα του θύματος και η τρίτη τον πέτυχε στον λαιμό. Ο τραυματίας φαίνεται πως ήταν γνωστός στις Αρχές.

Υπενθυμίζεται πως, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι σήμερα ρίφθηκαν πυροβολισμοί εναντίον προσώπου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας καθώς και μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, κλειστό είναι τμήμα του δρόμου Ανθούπολης – Παλαιχωρίου, στην περιοχή Ανθούπολης – Λακατάμιας, γύρω στη 1.00 το μεσημέρι της Τρίτης. Κλειστό συγκεκριμένα είναι το τμήμα από τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης, κάτω από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Κοκκινοτριμιθιάς, μέχρι και τη συμβολή του δρόμου Ανθούπολης Παλαιχωρίου με την λεωφόρο Αγίου Γεωργίου, στην Ανθούπολη, Λακατάμια.

Για τις διακινήσεις από αστικές περιοχές της Λευκωσίας προς το Παλαιχώρι και αντίθετα από Παλαιχώρι προς Λευκωσία, η Αστυνομία καλεί το κοινό να χρησιμοποιεί τον κυκλικό κόμβο της λεωφόρου Στροβόλου προς τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, στη Λακατάμια, ακολουθώντας στη συνέχεια τη λεωφόρο Αγίου Γεωργίου, μέχρι και τη συμβολή της με τον δρόμο Ανθούπολης – Παλαιχωρίου, η οποία παραμένει ανοικτή για την κυκλοφορία.

Οι διερχόμενοι οδηγοί προτρέπονται από τη Δύναμη να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.