Τα συγκλονιστικά βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, που περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία για όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου μετά την καταδρομική επίθεση των Κροατών χούλιγκανς και των Ελλήνων συνεργών τους φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Πρόκειται για ορισμένα από τα βίντεο που μελετούν οι αρχές προκειμένου να εντοπίσουν το χέρι που μαχαίρωσε τον 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ και προκάλεσε τον θάνατό του.

Στο πρώτο από τα βίντεο φαίνεται ο Μιχάλης να φτάνει τρέχοντας στο περίπτερο επί των οδών Σμύρνης και Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά το θανάσιμο χτύπημα, φορώντας μπλε μπλούζα, σορτσάκι, κουκούλα full face, γάντια ενώ στο αριστερό χέρι του κρατά το κράνος του.

Ο 29χρονος μπαίνει αιμόφυρτος και κάθεται πίσω από το ψυγείο με τα παγωτά, ενώ οι ιδιοκτήτες του περιπτέρου εμβρόντητοι τον παρακολουθούν. Σύμφωνα με την αστυνομία ο Μιχάλης κατέφυγε στο περίπτερο για να κρυφτεί

Στη συνέχεια η γυναίκα στο περίπτερο αλλά και ο άνδρας δίνουν στον άτυχο Μιχάλη ένα ρολό χαρτί προκειμένου να σκουπιστεί με τον 29χρονο να αδυνατεί ακόμα και να συγκρατήσει όρθιο το κεφάλι του καθώς η αιμορραγία συνεχίζεται.

Κάποια στιγμή στο περίπτερο φθάνει ένα άτομο που προσπαθεί να βοηθήσει τον Μιχάλη Κατσουρή τη στιγμή που εκείνος είναι ακόμη καθισμένος πίσω από τα ψυγεία του περιπτέρου. Το άτομο αυτό φαίνεται να προσπαθεί να δώσει νερό στον 29χρονο ενώ παράλληλα προσπαθεί να ενημερώσει κάποιον για την δραματική κατάσταση που εκτυλίσσεται μπροστά του.

Στα επόμενα πλάνα ο Μιχάλης φαίνεται να προσπαθεί να σταθεί όρθιος αλλά είναι εμφανές ότι οι δυνάμεις του τον έχουν εγκαταλείψει και γι’ αυτό πέφτει ξανά στο έδαφος στο σημείο στο οποίο βρήκε καταφύγιο από την επίθεση των χούλιγκανς.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα επόμενα λεπτά ο Μιχάλης έχει χάσει ακόμα περισσότερες δυνάμεις από την αιμορραγία που του προκάλεσε το μοιραίο όπως αποδείχθηκε χτύπημα στη βραχιόνια αρτηρία.

protothema.gr