Υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές θα παραμείνει μέχρι την έναρξη της δίκης ο 39χρονος κατηγορούμενος οποίος είχε συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα για υπόθεση διάδοσης πορνογραφικού υλικού. Ο 39χρονος από την Εσθονία φέρεται να ανάρτησε σε στάσεις λεωφορείων στη Λεμεσό, γυμνές φωτογραφίες της πρώην συντρόφου του, θέλοντας, όπως ισχυρίστηκε η τελευταία, να την εκδικηθεί αφού κέρδισε την επιμέλεια της κόρης τους.

Ο 39χρονος, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση για περίοδο πέντε ημερών, οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού όπου και καταχωρήθηκε υπόθεση σε βάρος του. Είναι αντιμέτωπος με αδικήματα που αφορούν διάδοση πορνογραφικού υλικού και βία στην οικογένεια. Η Αστυνομία αιτήθηκε την κράτησή του μέχρι την έναρξη της δίκης, με το Δικαστήριο να κάνει αποδεκτό το αίτημα και να διατάσσει την κράτηση του 39χρονου μέχρι τις 25 Ιανουαρίου, ημέρα έναρξης της δίκης, όπου θα κληθεί να απαντήσει στις κατηγορίες.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε, όπως πληροφορείται ο «Φ», περί τα μέσα Δεκεμβρίου 2021 από τη 36χρονη πρώην σύντροφο του κατηγορούμενου. Όπως είπε, ενημερώθηκε από φιλικό της πρόσωπο ότι υπήρχε αναρτημένη και κολλημένη σε στάση λεωφορείου στην περιοχή της Γερμασόγειας, γυμνή φωτογραφία της. Στην κατάθεση της, η 36χρονη ανέφερε ακόμη πως ενημερώθηκε και από άλλο φιλικό της πρόσωπο ότι υπήρχε και δεύτερη γυμνή της φωτογραφία, κολλημένη και αυτή σε άλλη στάση λεωφορείου κοντά στην οικία της.

Η 36χρονη στην καταγγελία της είπε ότι οι φωτογραφίες λήφθηκαν από τον 39χρονο με τον οποίο είχε σχέση, διέμεναν μαζί και απέκτησαν μια κόρη. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, πως ο κατηγορούμενος προέβη στην πράξη αυτή, καθώς η ίδια κατάφερε να κερδίσει πρόσφατα την επιμέλεια της κόρης τους.

Μετά και την καταγγελία, τα μέλη της Αστυνομίας εξασφάλισαν δικαστικό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 39χρονου και στις 12 Ιανουαρίου προχώρησαν στη σύλληψή του. Ανακρινόμενος ο 39χρονος αρνείται τα όσα του καταλογίζει η παραπονούμενη.