Ένας Γεωργιανός κάτοικος Πάφου, εντοπίστηκε από πολίτες να οδηγεί το αυτοκίνητο του σε ώρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας και με τρόπο που εμφανώς έδειχνε ότι ήταν μεθυσμένος. Όταν ενημέρωσαν την Αστυνομία, ο 46χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε τελικά στο σπίτι του, όντας σε εμφανή κατάσταση μέθης. Παρόλα αυτά, ο ίδιος υποστήριζε ότι ούτε μεθυσμένος ήταν, ούτε ότι οδηγούσε λίγο πριν, ενώ αρνήθηκε και να υποβληθεί σε άλκοτεστ με φυσικό επακόλουθο να καταλήξει στο κελί.

Το επεισόδιο διαδρματίσθηκε στις 10 το βράδυ της Κυριακής. Πολίτες σε συγκεκριμένο οδικό άξονα της πόλης, αντιλήφθηκαν ένα αυτοκίνητο να κινείται με τρόπο εμφανώς αλλοπρόσαλλο, που παρέπεμπε ευθέως σε μεθυσμένο οδηγό. Ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία, δίνοντας τους αριθμούς κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που εκινείτο παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Λίγα λεπτά αργότερα η Αστυνομία οδηγήθηκε στον 46χρονο από την Γεωργία, ο οποίος εντοπίσθηκε στην οικία του και τα μέλη της δύναμης που μετέβησαν επί τόπου διαπίστωσαν ότι ο άντρας ήταν ακόμη εμφανώς σε κατάσταση μέθης. Ο ίδιος ωστόσο αρνήθηκε ότι οδηγούσε λίγο πριν το όχημα του, ενώ αρνήθηκε και να υποβληθεί σε αλκοτέστ με αποτέλεσμα να συλληφθεί.