Δύο άτομα πραγματοποίησαν λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα διάρρηξη πρατηρίου καυσίμων στη Χλώρακα, βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία. Οι δύο επέβαιναν σε διπλοκάμπινο αυτοκίνητο, το οποίο οδήγησαν πάνω στην τζαμαρία της πρόσοψης του γραφείου του πρατηρίου καυσίμων, την οποία θρυμμάτισαν και στη συνέχεια αφού εισήλθαν στο εσωτερικό, άρπαξαν από το ταμείο εισπράξεις 300 ευρώ και διέφυγαν από τη σκηνή πριν την έλευση της Αστυνομίας.

Η θρασύτατη ενέργεια έγινε παρά το γεγονός ότι στο πρατήριο καυσίμων ήταν εγκατεστημένο κύκλωμα παρακολούθησης και παρά το ότι η επιχείρηση βρίσκεται στην κεντρική λεωφόρο της Χλώρακας, μια οδική αρτηρία με συνεχή κίνηση ανεξαρτήτως ώρας.

Όπως καταγράφηκε στο κλειστό κύκλωμα του πρατηρίου καυσίμων, 20 λεπτά μετά τις 2.00 τα χαράματα, ένα διπλοκάμπινο όχημα του οποίου δεν διακρίνονται τα στοιχεία κυκλοφορίας φθάνει στον χώρο και αμέσως ο οδηγός το κατευθύνει προς την τζαμαρία της εισόδου του υποστατικού. Το όχημα πέφτει πάνω της και την θρυμματίζει, ενώ αμέσως μετά διακρίνεται ο συνοδηγός να εξέρχεται από το όχημα, να μπαίνει στο εσωτερικό και να παίρνει χρήματα από το ταμείο, επιστρέφοντας στη συνέχεια στο όχημα με το οποίο αναχωρούν από την σκηνή.

Το περιστατικό κατάγγειλε στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου που ειδοποιήθηκε από το σύστημα συναγερμού και έσπευσε στο μέρος. Όπως διαπιστώθηκε από τις πρώτες επιτόπιες εξετάσεις, οι δράστες πήραν από το ταμείο χρηματικό ποσό 300 ευρώ τα οποία βρίσκονταν μέσα σε ένα κουτί. 

 Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.