Σκηνές τρόμου εκτυλίχτηκαν στη Τουρκία όταν τα κύματα χτύπησαν με μανία ένα ferry boat με αποτέλεσμα τα οχήματα τα οποία μεταφέρονταν στη γραμμή της Γιάλοβας στον Μαρμαρά, να υποστούν σημαντικές υλικές ζημιές.

Στην Τουρκία έχει μεταφερθεί τις τελευταίες ώρες το κύμα κακοκαιρίας που επηρέασε και τη χώρα μας προκαλώντας έντονες βροχοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Ένα από τα χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας που κινείται ανατολικά είναι και οι θυελλώδεις άνεμοι, οι οποίοι προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις της Τουρκίας.

Το μένος της κακοκαιρίας έζησαν από πρώτο χέρι οι επιβάτες ενός ferry boat στη Γιάλοβα του Μαρμαρά, όταν αυτό χτυπήθηκε από κύματα με αποτέλεσμα πολλά από τα οχήματα που μετέφερε να υποστούν σοβαρές υλικές ζημιές.

Το video και οι εικόνες από το εσωτερικό του ferry boat μαρτυρούν τις στιγμές τρόμου που βίωσαν οι επιβάτες, οι οποίο είδαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα οχήματά τους να παραμορφώνονται από τις τεράστιες ποσότητες νερού που τα χτύπησε κατά τη διάρκεια της θαλασσοταραχής.

Τις μεγαλύτερες ζημιές τις υπέστησαν τα οχήματα που ήταν πλήρως εκτεθειμένα στη μανία των κυμάτων, ενώ λίγο έλειψε να παρασυρθούν και επιβάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον χώρο στάθμευσης, εγκαταλείποντας έντρομοι τα αυτοκίνητά τους.

Ευτυχώς για όλους, το ferry boat κατάφερε να φτάσει στον προορισμό του χωρίς να σημειωθούν σοβαροί τραυματισμοί, χωρίς ωστόσο να αποφευχθούν οι σοβαρές υλικές ζημιές στα οχήματα τα οποία μετέφερε.

carandmotor.gr