Ηρεμιστικά θα χρειαστούν με το που θα φτάσουν στον προορισμό τους οι οδηγοί οι οποίοι «εγκλωβίστηκαν» σήμερα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, μετά και από σύγκρουση και ανατροπή φορτηγού και με άλλο όχημα που συνέβη τις πρωινές ώρες στο highway.

 Πολίτες επικοινωνούν εδώ και ώρα με τα γραφεία του philenews, καταγγέλλοντας την απελπιστική κατάσταση όπως τη χαρακτηρίζουν, που επικρατεί στον αυτοκινητόδρομο. Ο κ. Μιχάλης απελπισμένος με το χάος που επικρατεί, αναφέρει ότι η ουρά των οχημάτων είναι τεράστια και ίσως να φτάνει μέχρι το Ζύγι». «Κάναμε δύο ώρες για να διανύσουμε απόσταση από τον «Τρίκκη» μέχρι τη Μονή. Είμαστε χωρίς νερό και έχουμε ανθρώπους μαζί μας που πρέπει να πάρουν τα φάρμακά τους. Δεν έχουμε κράτος και Αστυνομία σε αυτό τον τόπο», είπε φανερά απογοητευμένος από την πολύωρη ταλαιπωρία στο οδικό δίκτυο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η κ. Κατερίνα η οποία βρίσκεται εδώ και ώρα σημειωτόν με τον όχημά της στον αυτοκινητόδρομο στο ύψος του Πύργου.

Υπενθυμίζεται ότι ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού με κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την Παρεκκλησιά είναι κλειστός από τις 10:15 το πρωί καθώς εκτελούνται εργασίες για μετακίνηση φορτηγού που ανατράπηκε γύρω στις 6:00 το πρωί της Πέμπτης, μετά από σύγκρουση με άλλο φορτηγό όχημα. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται προς την έξοδο Παρεκκλησιάς