Οι φοιτητές που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς τις σπουδές τους αποκτούν διπλό πτυχίο, ένα πτυχίο από το Πανεπιστήµιο Νεάπολις και ένα πτυχίο από το Πανεπιστήµιο του Middlesex
 

 Το Προπτυχιακό Πρόγραµµα στην Εφαρµοσµένη Πληροφορική αναµφίβολα χαρακτηρίζεται ως σύγχρονο και καινοτόµο. Είναι σχεδιασµένο κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρει τις απαιτούµενες γνώσεις στους φοιτητές, σε τοµείς που συνθέτουν το φάσµα της Πληροφορικής, όπως η σχεδίαση Αλγορίθµων, η ανάπτυξη Λογισµικού, οι αναδυόµενες τεχνολογίες αιχµής και η υπολογιστική νοηµοσύνη. Ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα και τις ανάγκες της εγχώριας και διεθνούς αγοράς, το πρόγραµµα εξοπλίζει τους φοιτητές του µε γνώσεις που τους επιτρέπουν να συνδυάσουν την επιστήµη της Πληροφορικής µε τον κόσµο της Οικονοµίας, της Διοίκησης και της Χρηµατοοικονοµικής. Οι σύγχρονες µέθοδοι διδασκαλίας που ακολουθούνται προσφέρουν τη δυνατότητα στους φοιτητές να αναπτύξουν κριτική σκέψη αλλά και γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στον επαγγελµατικό στίβο.
Στελεχωµένο από έµπειρο και καταξιωµένο ακαδηµαϊκό προσωπικό µε µακρά εµπειρία στη διδασκαλία και στην παραγωγή πρωτογενούς έρευνας, πλήθος διακρίσεων και διεθνή υπόσταση, το Προπτυχιακό Πρόγραµµα στην Εφαρµοσµένη Πληροφορική επενδύει στην ποιοτική εκπαίδευση των φοιτητών του. Η βασική φιλοσοφία του Πτυχίου στην Πληροφορική είναι η εµπειρική προσέγγιση στη µελέτη της επιστήµης των υπολογιστών, όπου νέες γνώσεις και δεξιότητες αναµιγνύονται µε τις ικανότητες των φοιτητών και εφαρµόζονται από την αρχή σε πραγµατικές περιπτώσεις.
 
Το Πανεπιστήµιο Νεάπολις έχει ως στόχο την αριστεία και την ολοκληρωµένη παιδεία, καθώς προσφέρει στους φοιτητές του συγκεκριµένου προγράµµατος, τη δυνατότητα των µεταπτυχιακών σπουδών σε διάφορους τοµείς της επιστήµης των υπολογιστών µε βάση τις προτιµήσεις τους. Οι ενδιαφερόµενοι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να εµπλουτίσουν τις ικανότητές τους και να διευρύνουν τις επιστηµονικές τους γνώσεις, καθώς και να αναπτύξουν τις πρακτικές τους ικανότητες, επιλέγοντας ένα από τα µεταπτυχιακά προγράµµατα του Πανεπιστηµίου.
 
Μία από τις αξιοσηµείωτες επιτυχίες του προγράµµατος, είναι η ποιοτική επικύρωσή του από το Πανεπιστήµιο του Middlesex, του Ηνωµένου Βασίλειου. Αυτό σηµαίνει ότι οι φοιτητές που θα το ολοκληρώσουν επιτυχώς τις σπουδές τους αποκτούν διπλό πτυχίο, ένα πτυχίο από το Πανεπιστήµιο Νεάπολις και ένα πτυχίο από το Πανεπιστήµιο του Middlesex.
 
 Μεταπτυχιακό Πρόγραµµα στα Πληροφοριακά Συστήµατα και την Ψηφιακή Καινοτοµία (MSc)
 
“Το όραµά µας είναι να προσφέρουµε στους απόφοιτους µας όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την παραγωγή καινοτόµων συστηµάτων, υπηρεσιών και εργαλείων που εκµεταλλεύονται τις αναδυόµενες τεχνολογίες της ψηφιακής καινοτοµίας”
 
Η τεχνολογία έχει φέρει αξιοσηµείωτα αποτελέσµατα στις επιχειρηµατικές δραστηριότητες. Η εποχή µας συνδέει την επιχειρηµατική επιτυχία µε την προώθηση της καινοτοµίας και µε τη χρήση της τεχνολογίας των πληροφοριών. Η τεχνολογία θα γίνει αποδεκτή εάν συµβάλει στην αλυσίδα αξίας της εταιρείας. Αναµφίβολα, κατά τη σηµερινή εποχή, πολλές επιχειρήσεις δίνουν προτεραιότητα στην καινοτοµία ως βασικό στοιχείο της επιχειρηµατικής τους στρατηγικής. Εποµένως, είναι εξαιρετικά κρίσιµο για τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν την τεχνολογία και να εφαρµόσουν καινοτόµες τεχνολογίες οι οποίες αναντίλεκτα θα τους προσφέρουν εξαιρετική πρόοδο στις υπηρεσίες που προσφέρουν.
 
Το Μεταπτυχιακό πρόγραµµα στα Πληροφοριακά Συστήµατα και την Ψηφιακή Καινοτοµία είναι ένα καινοτόµο και πολύ-επιστηµονικό πρόγραµµα, το οποίο ενσωµατώνει τις γνώσεις σχετικά µε την ανάπτυξη και διαχείριση πληροφοριακών συστηµάτων µε τη µελέτη των αναδυόµενων τεχνολογιών της ψηφιακής καινοτοµίας. Κάποια παραδείγµατα των καινοτόµων τεχνολογιών, που αξίζει να αναφερθούν είναι τα Μεγάλα Δεδοµένα (Big Data),  το Δίκτυο των Πραγµάτων (Internet of Things), η Τεχνητή Νοηµοσύνη (Artificial Intelligence), η Ροµποτική (Robotics) και το Blockchain.
 
Μια από τις κύριες επιδιώξεις του προγράµµατος, είναι να προσφέρει στον κάθε φοιτητή µια κατανόηση εις βάθος σχετικά µε τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, η οποία θα έχει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των επιχειρήσεων στη σηµερινή ψηφιακή οικονοµία. Αξίζει να σηµειωθεί ότι µέσω του συγκεκριµένου µεταπτυχιακού προγράµµατος, οι φοιτητές θα αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις απαραίτητες ικανότητες ως προς τη διαχείριση και την καινοτοµία των τεχνολογιών της πληροφορίας.
Ένα από τα σπουδαία αποτελέσµατα της χρήσης των νέων τεχνολογιών, είναι και η ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Με βάση αυτό το δεδοµένο, δηµιουργείται στην εποχή µας µια απαραίτητη ανάγκη για απόκτηση δεξιοτήτων και εµπλουτισµό της κριτικής σκέψης σε τοµείς που αφορούν την επιχειρηµατική διαχείριση όσο και την τεχνολογία. Ο απώτερος στόχος του µεταπτυχιακού στα Πληροφοριακά Συστήµατα και την Ψηφιακή Καινοτοµία είναι να γεφυρωθεί το χάσµα µεταξύ επιχειρήσεων και τεχνολογίας, δίνοντας στους απόφοιτους µας ξεχωριστό πλεονέκτηµα στην αγορά. Το πρόγραµµα απευθύνεται σε πτυχιούχους της Επιστήµης της Πληροφορικής, σε απόφοιτους της Μηχανικούς Υπολογιστών και απόφοιτους Οικονοµικών Σπουδών.