Ο πρώην υπουργός Οικονομικών κ. Μιχάλης Σαρρής, ανέλαβε την προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της AstroBank. Ο κ. Σαρρής αναλαμβάνει στη θέση του δρα Shadi Karam, o οποίος ήταν στην προεδρία της AstroBank, από τον Ιανουάριο του 2017.

Κατά τη διάρκεια της πενταετούς θητείας του δρος Karam η AstroBank εδραιώθηκε στην κυπριακή αγορά με σημαντική αύξηση των κεφαλαίων της (€150 εκ.), διεύρυνε την παρουσία της με την εξαγορά της USB Bank και της συστηματικής παροχής χρηματοδοτήσεων και ευέλικτων προϊόντων.

Ο κ. Μιχάλης Σαρρής, οικονομολόγος εγνωσμένου κύρους, εκλέχθηκε ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της AstroBank τον Μάϊο του 2021 έχοντας μεγάλη εμπειρία στους τομείς των οικονομικών και των τραπεζικών, έχοντας διατελέσει, μεταξύ άλλων, ανώτατο στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας και Υπουργός Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Δρ. Karam συνεισέφερε στην AstroBank τη σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία του και είχε μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της στρατηγικής και του μελλοντικού οράματός της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της AstroBank ευχαριστεί θερμά τον δρ Shadi Karam για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της Τράπεζας καθ’ όλη τη διάρκεια της επιτυχημένης πενταετούς του θητείας.