Σε σχετική ανακοίνωση ο Γενικός Διευθυντής του Great Place To Work® δήλωσε ότι, «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την επιτυχή πιστοποίηση της Starbucks στην Κύπρο ως Great Place To Work®.

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι, ο τομέας της εστίασης όπως βεβαία και του λιανικού εμπορίου παρουσιάζει ιδιαίτερες προκλήσεις, κυρίως σε ότι αφορά την εξεύρεση προσωπικού. Η επιτυχής πιστοποίηση της Starbucks στη Κύπρο, καταδεικνύει δυο γεγονότα. Ότι η εταιρεία υιοθετεί τις στρατηγικές διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού ούτως ώστε να χτίσει ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον, και δεύτερον ότι η πιστοποίηση αυτή θα ενδυναμώσει την δυνατότητα της εταιρείας να συνεχίσει να προσελκύει τα καλύτερα ταλέντα.»     

Εκ μέρους της εταιρείας, δηλώσεις έκανε ο κύριος Θοδωρής Γιαννακόπουλος, Partner Resources Director,  «Η Starbucks Κύπρου πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work!  Αυτή η επιτυχία αντανακλά τη δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε έναν υποστηρικτικό και φιλόξενο χώρο εργασίας, όπου κάθε μέλος της ομάδας μας μπορεί να αναπτυχθεί και να πετύχει. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι γι’ αυτήν την αναγνώριση και ευγνώμονες για τους εξαιρετικούς μας partners που κάνουν τη Starbucks Κύπρου τόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Ελάτε να γιορτάσουμε αυτό το ορόσημο και να συνεχίσουμε να δίνουμε προτεραιότητα στην ευημερία και ανάπτυξη της ομάδας μας, με κάθε κούπα καφέ, με κάθε συζήτηση, με κάθε κοινότητα.»

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Από το 1971, η Starbucks Coffee Company έχει δεσμευθεί για τη συλλογή και το καβούρδισμα του καλύτερου ποιοτικά καφέ arabica στον κόσμο, ακολουθώντας  πρότυπες διαδικασίες που σέβονται τους καλλιεργητές καφέ. Σήμερα, με καταστήματα σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία είναι ο βασικός προμηθευτής ποιοτικού καφέ παγκοσμίως. Μέσα από τη σταθερή αφοσίωση στην τελειότητα και στις κατευθυντήριες αρχές της εταιρίας, η Starbucks θα συνεχίσει να προσφέρει μέσα από κάθε κούπα καφέ, τη μοναδική Εμπειρία Starbucks σε κάθε πελάτη της.