Υποτροφία εις μνήμην του δρα Αντώνη Αντωνίου, τέως μέλους της Ομάδας Έρευνας και Ανάπτυξης της NIPD Genetics παραχωρεί η εταιρεία η οποία αναφέρει ότι η υποτροφία «αφορά αμειβόμενη πρακτική άσκηση διάρκειας δύο μηνών στο πρωτοπόρο τμήμα Ερευνας και Ανάπτυξης της NIPD Genetics, για τον Ιούλιο και Αύγουστο 2022».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της NIPD Genetics η πρακτική άσκηση απευθύνεται σε άτομα που έχουν ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές ή διδακτορικές τους σπουδές στον τομέα της Βιολογίας ή σε άλλους συναφείς τομείς με εργαστηριακή εμπειρία στη Μοριακή Βιολογία, την Ανθρώπινη Γενετική ή τη Βιολογία του Καρκίνου.

Το άτομο που θα επιλεγεί θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της NIPD Genetics στη Λευκωσία, υπό την καθοδήγηση διεθνώς διακεκριμένων επιστημόνων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τα βιογραφικά τους στο [email protected] μέχρι τις 15 Ιουνίου 2022.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση, «ο δρ Αντώνης Αντωνίου αποτελούσε αναπόσπαστο και πολύτιμο μέλος της ομάδας Ερευνας και Ανάπτυξης της NIPD Genetics και ήταν άνθρωπος με ήθος, ευγένεια, ακεραιότητα, αφοσιωμένος στην πρόοδο της Επιστήμης, ο οποίος έχασε αναπάντεχα τη ζωή του στις 14 Αυγούστου 2021».