Η εταιρεία διακρίθηκε στον θεσμό, εξασφαλίζοντας την πιστοποίηση για 2η συνεχόμενη χρονιά,  έπειτα από μια αυστηρή και απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης. Αποτελεί μάλιστα, την πρώτη κυπριακή εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των Logistics και Freight Forwarding, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εξασφαλίζει τη σχετική πιστοποίηση, γεγονός που γεμίζει υπερηφάνεια την ομάδα της.

Σε δήλωσή του, ο CEO της GENESIS LOGISTICS, κ. Στέφανος Στεφανή, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διάκριση, συγχαίροντας όλους που απαρτίζουν την ομάδα της εταιρείας. «Η πιστοποίηση επιβεβαιώνει την ανθρωποκεντρική κουλτούρα της εταιρείας μας, η οποία προσφέρει ένα εργασιακό περιβάλλον εμπιστοσύνης, αλληλεγγύης, προώθησης ίσων ευκαιριών και κοινωνικών αξιών. Πάνω σε αυτά τα στοιχεία συνεχίζουμε να επενδύουμε με στόχο την ευημερία και ανέλιξη τόσο του προσωπικού μας, όσο και της εταιρείας στο σύνολό της».

«Όταν μια εταιρεία, πετυχαίνει για δεύτερη χρονιά την πιστοποίηση μας, με βελτιωμένα μάλιστα αποτελέσματα, αυτό αποτελεί έμπρακτη ένδειξη για την προσήλωση και δέσμευση της εταιρείας στην καθιέρωση ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος» , σχολίασε ο Κυριάκος Ιακωβίδης, Γενικός Διευθυντής του Great Place To Work®.