Η Χάρης Κυριακίδης ΔΕΠΕ ιδρύθηκε το 1976 και έχει διαχρονικά εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες στην Κύπρο. Η ανάπτυξη της εταιρείας έχει ανέκαθεν βασιστεί στις θεμελιώδεις αρχές της ακεραιότητας και του επαγγελματισμού, οι οποίες καθοδηγούν τη συνολική μας προσέγγιση και τις καθημερινές μας πρακτικές.

Τηρούμε τις υψηλότερες προδιαγραφές αριστείας και αξιοποιούμε τη συσσωρευμένη μας εμπειρία για να ανταποκρινόμαστε με ευελιξία και αποτελεσματικότητα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες και αναπτυσσόμενες ανάγκες των πελατών μας, καθώς και στις εξελίξεις στο ευρύτερο οικονομικό, τεχνολογικό και επιχειρηματικό περιβάλλον.

Οι τομείς εξειδίκευσής μας. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες μέσω τμημάτων που καλύπτουν συγκεκριμένους τομείς δικαίου, διασφαλίζοντας ότι εξειδικευμένοι δικηγόροι εστιάζουν σε διακριτές περιοχές εμπειρογνωμοσύνης και επιχειρηματικότητας. Οι τομείς εξειδίκευσής μας περιλαμβάνουν: Διοικητικό και Δημόσιο Δίκαιο, AML και Κυρώσεις,  Αεροπορία, Τραπεζικά και Χρηματοοικονομικά, Blockchain, Ανταγωνισμός, Εταιρική και Εμπορική Συμβουλευτική, Επίλυση εταιρικών διαφορών και Διαιτησία, Ποινικό δίκαιο (με έμφαση στις εκδόσεις και ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης), Προστασία δεδομένων & Ηλεκτρονικό Δίκαιο, Συλλογή χρεών, Απασχόληση, Πνευματική Ιδιοκτησία, Ασφάλειες, Σύναψη συμβάσεων, Κανονιστικές ρυθμίσεις, Ιδιωτικό Δίκαιο (Περιουσιακά και Οικογενειακά θέματα), Ακίνητη Ιδιοκτησία, Ναυτιλιακά, Φορολογίες, και  Εμπιστεύματα/Ταμεία.

Η προσέγγιση μας. Στη Χάρης Κυριακίδης ΔΕΠΕ στοχεύουμε στην παροχή άριστων υπηρεσιών σε κάθε εντολέα μας. Εστιάζουμε στην επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων και στη διασφάλιση των υψηλότερων προτύπων σε κάθε έκφανση της εργασίας μας. Οι ομάδες μας έχουν καταρτιστεί έτσι ώστε να επικεντρώνονται στις απαιτήσεις και τους στόχους των πελατών μας στο πλαίσιο του τοπικού νομικού, πολιτιστικού και επιχειρηματικού συγκειμένου. Η εταιρική μας κουλτούρα χαρακτηρίζεται από διαρκή προσπάθεια δημιουργίας και τήρησης ενός  περιβάλλοντος υψηλών απαιτήσεων, που μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε επιτυχώς στις ποικίλες ανάγκες των πελατών μας. Ταυτόχρονα,  καλλιεργούμε μακροχρόνιες σχέσεις με κάθε πελάτη μας και αναπτύσσουμε βαθιά κατανόηση των αναγκών τους. Οι εξειδικευμένοι δικηγόροι και νομικοί μας σύμβουλοι στηρίζουν τους πελάτες μας στο σχεδιασμό και υλοποίηση επιχειρηματικών στρατηγικών σε διάφορα έργα, προσαρμοζόμενοι σε εξατομικευμένες εμπορικές ανάγκες. Πιστεύουμε στην παροχή ποιοτικών νομικών συμβουλών και νομικής εμπειρογνωμοσύνης πάντα σε συνδυασμό με στρατηγικό και εμπορικό σχεδιασμό, στοχεύοντας σε καινοτόμες λύσεις για οποιεσδήποτε προκλήση  αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας.

Οι πελάτες μας. Η Χάρης Κυριακίδης ΔΕΠΕ εξυπηρετεί διεθνείς και τοπικούς πελάτες και ιδιώτες, επιχειρήσεις, οργανισμούς, φιλανθρωπικά σωματεία και ιδρύματα. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει αρκετές κυβερνήσεις, κυβερνητικούς οργανισμούς και εθνικές και πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και ιδιώτες που διαθέτουν περιουσία υψηλής αξίας και οικογενειακά γραφεία.

Infographics

  • 4 γραφεία
  • 5 συνεργάτες
  • 30 δικηγόροι
  • 44 χρόνια εμπειρίας
  • 80 επαγγελματίες

Τα γραφεία μας. Η εταιρεία διατηρεί γραφεία στη Λάρνακα, Λευκωσία και Λεμεσό και καλύπτει ολόκληρη την επικράτεια της Κύπρου.

Οι διαπιστεύσεις μας. Έχουμε αναγνωριστεί πολλές φορές για την ποιότητα των υπηρεσιών μας και τη συνολική ποιότητα της δουλειάς μας. Τόσο η εταιρεία ως οργανισμός  όσο και οι δικηγόροι της εταιρείας έχουν καταταχθεί στις υψηλότερες βαθμίδες αξιολόγησης και τυγχάνουν αναγνώρισης από ανεξάρτητες έρευνες για νομικούς επαγγελματίες, σε γνωστούς εθνικούς και διεθνείς καταλόγους και δημοσιεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των Legal 500, Who’s Who Legal και Chambers and Partners.

Η κοινωνική μας ευθύνη. Αναγνωρίζουμε ότι η επιτυχία μας συνδέεται άρρηκτα με την επιτυχία της κοινότητας στην οποία ζούμε και εργαζόμαστε. Ως εκ τούτου, τα μέλη της εταιρείας μας συχνά ενώνουν δυνάμεις για να υποστηρίξουν διάφορα προγράμματα εθελοντισμού ανάλογα με τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα τους. Συνεργαζόμαστε με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και τοπικές ομάδες πρωτοβουλίας για να διασφαλίσουμε ότι η συνεισφορά μας έχει πραγματικό και διαρκή αντίκτυπο. Εδώ και αρκετά χρόνια δίνουμε σημαντική έμφαση στην ανάπτυξη ενός ευρέος φάσματος κοινωνικά υπεύθυνων δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων της λειτουργίας προγραμμάτων που παρέχουν πρόσβαση στη δικαιοσύνη για άπορα άτομα, της παροχής pro bono νομικών συμβουλών και υπηρεσιών σε οργανισμούς, άτομα και ομάδες που χρειάζονται νομική εκπροσώπηση, χορηγιών και συμμετοχών σε διάφορες πρωτοβουλίες συγκέντρωσης χρημάτων, συμμετοχής μας σε αθλητικές εκδηλώσεις  όπως ο Μαραθώνιος Λάρνακας, και της εφαρμογής συστημάτων σχολικής καθοδήγησης και πρακτικής άσκησης για φοιτητές τοπικών και διεθνών πανεπιστημίων. Είμαστε επίσης περήφανοι που ακολουθούμε φιλικές προς το περιβάλλον πολιτικές, όπως η ελαχιστοποίηση της χρήσης χαρτιού, η ανακύκλωση, η επένδυση στην ενεργειακή απόδοση στα γραφεία και τα κτίριά μας και η χρήση ηλεκτρικών οχημάτων μεγάλων αποστάσεων για τις καθημερινές ανάγκες της εταιρείας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Λάρνακα: Λεωφόρος Φανερωμένης 115, Antouanettas Building, 6031 Λάρνακα, Κύπρος

Λευκωσία: Κινύρα 1, 5ος όροφος, 1102 Λευκωσία, Κύπρος

Λεμεσός: Βασίλη Βρυωνίδη 6, 5ος όροφος, 3095 Λεμεσός, Κύπρος

Πάφος: Κινύρα 7, 1ος όροφος, 8011 Πάφος, Κύπρος

Τηλ: +357 2420 1600 | Φαξ: +357 2420 1601

Email: [email protected] | Web: www.harriskyriakides.law